Jag tror inte det finns

EN ENDA MÄNNISKA PÅ JORDEN som förstår hur jag längtat efter detta ögonblick…

4_fraganar.jpg

Alltså att få lägga ut min helt underbara matta som jag fick i födelsedagspresent av Steffanie för snart två år sedan! En heläkta afghanmatta som hon skickade mig från sin tid i Afghanistan som pressofficer. Jag blev så glad att tårarna rann flödigt när den anlände i april 2007!

Då var min första tanke att den förstås skulle ligga i vårt allrum där jag alltid kan se den eftersom jag sällan eller aldrig hinner in i vardagsrummet. Men då, vid den tiden, passade den helt enkelt inte in i allrummet med allmogestil på hela ytan. Så jag har sagt hela tiden att så fort vi får ork, kraft och pengar nog att renovera detta utrymme så ska mattan flyttas från vardagsrummet till allrummet. Nu är det gjort och jag kan redan nu ana hur fint det kommer att bli med det nya möblemanget (som tyvärr dröjer några veckor ännu innan det anländer) och jag njuter till fullo fastän bilden inte på långa vägar är komplett ännu.

Nu ser jag mattan från de utrymmen jag vistas mest i och det är det första man ser när man kommer in i huset…

För all del, det återstår en massa innan det är komplett. Vi ska måla allt vitt runt dörrar och karmar och vi ska köpa nya golvlister men jag känner en viss tillfredsställelse redan nu.

Blommorna är på plats efter en behövlig dusch då bladen var gråa av slipdamm 😉

5_blommorpaplats.jpg

Jag har putsat fönster och skurat golvet så nu är det det som sagt bara finliret kvar…

I morgon bär det av mot Stockholm igen men resten av veckan tänker jag försöka köra ”projekt gym” om man då undantager onsdag då jag har årsmöte med facket. Himla typiskt för då är samtidigt Xtravaganza-träff… Men det är så det är och jag kan knappast ”smita” från årsmötet då jag är ledamot i styrelsen 😉

4 kommentarer tillJag tror inte det finns

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>