Varv två

I MORSE HADE VI SOVMORGON OCH STEG alltså inte upp förrän vid 09.30. Mojna kvickt som attan för att komma ut till det verkliga arbetet, dvs varv två av målningen av altanregelverket. Det tog några timmar i anspråk igen. Och det inte nog med att det var lika tradigt som i går utan det var svårare med andra varvet. Vi hade dock en sagolik tur med vädret även i dag så det finns inte mycket att klaga på.

När målningen var klar blev det en tur bort till gymmet, både Woffeguben och jag kände att det var så dags! För mig blev det 65 minuter styrketräning och därefter en 60-minutare motion på crosstrainern. Den som är med i min klubb för inbördes beundran kan ta sig en titt här där jag registrerar lite detaljer om träningen.

Klicka t ex på Visa kalender så ser man all träning och detaljer om det 😉

Jag har också bestämt tid med en av våra instruktörer på gymmet för nytt styrkeprogram. Nu har jag kört supersetet lite väl länge så det är dags att ta nya fiska tag 😉

Nu ska jag på börja det eviga arbetet med middagen, lite ugnsbakade grönsaker och kyckling i någon form, har inte bestämt ännu, vankas det här i dag.

6 kommentarer tillVarv två

  • Bim

    Både målning och gym! Det var bra gjort! 🙂

  • Bim> Det tycks ju aldrig ta slut så det är bara att köra på 😉

  • Men nu är väl ert jobb på altanen klart va? Resten sköter väl firman? *kram*

  • Snurran> Njae, allt finlir gör vi själva och den hela väggen gör vi också själva. Sedan ska golvet snyggas till på ett eller annat sätt, familjeråd pågår 😉 Lite måste man göra själv om maninte är miljonär och det är vi tyvärr inte ;-( Trots det går det på nästan 100 papp!!? Tillkommer sedan då allt det jag räknat upp ovan. *Kram*

  • Fy, det var gruvligt vad dyr det var! Tänk att ”lite brädor” och sånt kan gå loss på så mycket?? fast ”gubbarnas” jobb kostar väl en skön slant också kan jag tänka.. :-/ (det går väl inte att få billigare på något sätt, typ pig-avdrag…?) ;-D

  • Snurran> Det är nog snarare glasprofilerna, som inte är på plats ännu, som är den stora kostnaden och sedan förstås arbetet då. Billigare får vi det inte på något sätt, risken är snarare att det blir tvärtom för värdet på huset stiger ju så taxeringsvärdet ökar 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>