Så nära

JAG ÄR TRE MILLIMETER från att gå in i väggen just nu!…

Men jag är i alla fall hemma och det via buss. Woffegubben blev ju tvungen att åka hem efter avslutad arbetsdag eftersom vi hade reserverat släpkärran.

Några problem har dock inte blivit lösta så nu väntar en helg med mycket ångest och vånda. På måndagmorgon måste alla problem vara lösta…

Det är så mycket som hänger på att allt löses men förhoppningen är inte stor om jag säger så! Och det värsta i hela den här kråksången är att jag inte fixa det på egen hand.

Nästa vecka hoppas jag att det blir lite medvind så att det korta steget, som nu saknas, in till väggen inte blir taget. Men jag vet inte ännu!

Jag kan inte och får inte ge upp men jag är nära nu, det ska gudarna veta. Om jag inte får lite medvind och glada miner från dem som förlitar sig på att jag ska fixa problemen så vet jag inte vad jag gör!

Det var inte mycket som blev som det skulle denna fredagseftermiddag och kväll men vi tar nya friska tag i morgon!?

8 kommentarer tillSå nära

 • Usch vad tråkigt när det strular 🙁 Det är inte utan att du skulle vilja byta yrke med henne på Coop nu dårå..? Fast du har nog bättre lön än henne.. (när du sitter där och sliter är väl det en klen tröst kan jag tänka) Hoppas att allt löser sig till sist och att du åtminstone får lite helgvila. *kram*

 • Snurran> Någon helgvila blir det inte för nu bär av mot tippen 😉 Trevlig helg på dig! *Kram*

 • Nu blir jag orolig. När du börjar prata om väggen då är det fara och färde. Andas lugnt, ett andetag åt gången och försök att vara i nuet. Jag hoppas verkligen att din nästa vecka blir bättre.

  En fin lördag och en stor kram till dig!

 • Jerry> Tack för din omtanke – jag lovar att försöka. Nu har jag i alla fall fått avreagera mig på allt rivbråte som vi kört till tippen. Det var skönt att få slänga allt med frenesi rakt ner i containerna 😉 Fin lördag för dig också och en bamsekram tillbaka!

 • Bim

  Håller med Snurran och Jerry. Man blir ju lite orolig för dig faktiskt… Ta hand om dig nu. *KRAM*

 • Bim> Nej, ni får inte vara oroliga för mig. Egentligen är jag ju stark som en oxe men sista tiden har varit lite för jobbig bara. Jag kommer tillbaka ;-O

 • Det klart att vi är oroliga, vi bryr oss om dig. Även en oxe behöver vila ibland och vara medveten om det…kramar om igen!

 • Jerry> Jag har ”vilat” i dag med att forsla allt vivningsbråte till tippen, klippa gräset och att städa. Det behöver jag inte tänka för att göra men har ändå huvudet med annat för stunden… det har i alla fall inneburit att tiden har gått till annat än problemlösningar på jobbfronten. Ja, du vet ju precis vad jag menar eftersom du sitter i samma sits ibland! *Kram*

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>