På gott och ont

JAG SOV KNAPPT EN BLUND I NATT och när jag råkade slumra några minuter drömde jag helt vansinniga drömmar. I morse kom jag fram till att det måste vara en bugg helt enkelt. Kroppen borde väl inse att jag behöver sova skönt och tryggt efter den här helvetesveckan och inte slösa bort tiden på idiotiska drömmar som jag skulle bli inburad om jag berättade om 😉

I vilket fall som helst så hade jag vid, uppstigandet, en präktig huvudvärk, illamående och till skillnad nattens svettfrossningar så frös jag som en hund. Den präktiga huvudvärken har jag haft hela dagen och har ännu. Inga tabletter har hjälpt mig ens en liten stund.

Det kan vara så att jag är på väg att bli sjuk, Gud Förbjude, men jag tror inte det i min enfald, för jag är ju aldrig sjuk… Jag ha verkligen inte tid att vara sjuk denna vecka så jag hoppas och tror att det inte är något som håller på att bryta sig igenom trots att tecknen däråt är ganska så typiska.

Det var dagens onda.

Så till det goda!

I dag har alla ”mina” problem på jobbet som eskalerat under förra veckan och uppnått en nivå där det krävdes krismöte för att få någon i andra ändan att göra det som skulle göras! Just nu funkar det mesta och det som återstår är rena Pissen i Mississippi jämförelsevis.

Detta är min stora lycka i dag och jag tror att jag kommer att sova i natt inte bara av den anledning att jag har en massa sömn från den gångna natten att ta igen utan för att jag kanske nu kan koppla bort jobbet mer än tre minuter i taget 😉

Så i morgon hoppas jag kunna tillstå att jag sovit gott och att huvudvärken är som bortblåst. För jag har verkligen inte tid att bli sjuk nu och jag vet att det har man ju aldrig så klart. Men just denna vecka är verkligen fullsmockad med arbete. I morgon är det viktigt möte och spinning på kvällen 😉 Onsdag och torsdag kommer min favoritkonsult som jag dessutom ska gå ut med på onsdagkväll, spela bowling samt äta och dricka lite gott. Det blir förresten inte bara han och jag utan hela projektgruppen ska med. Det ska bli kul!

Jag kan visserligen inte spela bowling men någon måste ju förlora i gänget så jag tar på mig förlorartiteln redan här och nu 😉 Spel och tävling har aldrig varit min melodi. När jag ”får” vara med brukar jag hävda att det är för att dom andra ska slippa förlora 😉

I dag har Modeco (företaget som ska bygga vår nya altan) varit här och bedömt läget efter att vi rivit ner allt. Om vi har tur kan dom börja om dryga veckan. Då med att ljuta plintar och sätta upp stommen. När det är gjort och profilerna är tillverkade, efter de mått som då blir, och lackerade går det tydligen ganska fort. Tre till fyra dagar tror man för att sätta upp taket och glasprofilerna. Det skulle ju vara en lycka om det går snabbt eftersom vi har en hel vägg att bygga sedan dom är klara. Därefter ska vi lägga nytt golv vilket i och för sig kanske kan göras även om det drar in i november för då har vi ju tak över huvudet och glasväggar som skydd för vind och regn. Annars får det helt enkelt göras till våren besvärligare än så är det ju inte!

Nu ska jag hänga ut lite tvätt och hoppas på torkväder i morgon 😉

9 kommentarer tillPå gott och ont

 • Bim

  Har huvudvärk på tredje dagen i dag… Och vet fler som har haft huvudvärk i flera dagar… Så det kanske är något skumt virus som går?!

 • Bim> Huvudvärk i tre dagar – jag dör! Jag står knappt ut med mig själv efter en dag, eller rättare sagt med huvudet 😉 *Kram*

 • Vad skönt att det börjar lösa sig på jobbet! Hoppas nu bara att du har rätt angående huvudvärken – den KAN ju vara stressrelaterad.. *kram*

 • Snurran> Tack, det känns bra i dag efter krismöte som relaterade i aktion om man säger så 😉

  Jag hoppas på att det är stresshuvudvärk för då kanske den ger med sig under morgondagen om inte annat 😉 *Kram*

 • 7:e huvudvärksdagen här för mig… funkar inte med piller heller direkt… Som Bim skrev undrar jag om det är nåt som går… Men håller mer snurran där ang. stressen (har funderat i de tankarna när det gäller min egen också..)

  Kram

 • Förresten, glömde ju…. Har en utmaning till dig om du orkar o vill

  Kram

 • Petra> Du också!? Jag vaknade i morse, visserligen inte frivilligt och hade gärna legar kvar ;-), med frisk huvud. Det är alltid något – hoppas nu det håller i sig bara så att det inte börjar igen. *Kram*

 • Hoppas verkligen att du mår bättre vid det här laget, så att det blir en härlig utekväll, ikväll :-)))

  Ät en god bit mat för mig med!!!

 • Annika> Ja, nu känns det bättre, tack! Lovar att tänka på dig i kväll och tugga extra långsamt 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>