Nu vet jag

HUR WOFFEGUBBEN KÄNNER DET när jag är på resande fot 😉 Det blir lite ensamt och tyst och faktiskt så känns det lite konstigt…

Jag har i alla fall haft en bra dag på jobbet. Visserligen ett långt tradigt projektmöte på förmiddag som blir långt eftersom alla delprojektledare ska lämna rapport från den gångna veckan. Men det är bra att ha insyn och koll på det som pågår och kunna fånga upp problem innan dessa blir av jätteformat.

Lunchen tillbringade jag med två goda kollegor, och det är allltid llika trevligt, på en relativt nyöppnad restaurang – maten var inte fy skam den heller 😉

Efttersom Woffe är på resande fot denna vecka gick jag en timme tidigare än det blir normalt. Jag åkte till gymmet och funderade lite på att köra ett styrkepass före spiningen som började 19.05. Men jag har fortfarande känningar av söndagens pass på den nya crosstrainern så jag satsade på motion denna torsdagen den tjugofemte september.

Det blev alltså en timmas powerwalk på löpbandet som gav 6 km i benen och direkt efter den dryga timman med spininng. Om jag ska vara helt ärlig, och det har ju mamma lärt mig, så var jag nte så förtjust i den nya (för mig) ledarens musiksmak. Men det är säkert bara en vanesak.

För den som vill se hur det gick med träningen i dag, och alla andra dagar också för den delen, kan kika bland länkarna på min förstasida under ”Annat av intresse” i högerspalten.

Nu tror jag att det är dags för snuttefilt och lite sömn 😉

7 kommentarer tillNu vet jag

 • Alltså… du måste komma hem till mig, omgående bums, ja minst 3 dagar i veckan o få igång min träning!!! Sätter på kaffet redan nu!!! Har MASSOR av härliga nyheter förresten… kan inte blogga om det ännu, men bara vill berätta för dig… ska sätta mig imorgon o knappa ihop ett lååååååååångt inlägg om dagens underbaraste möte!!! Men nu är det sängen.. om jag nu kommer kunna koppla av tilräckligt för att kunna sova… tankarna virrvlar omkring som värsta storvinden just nu 😀

  kramis

 • Mail menar jag ju, inte inlägg… för ännu är det för tidigt att skrika ut till världen något alls 😉

 • Jo, visst blir det tomt att vara ensam… Jag har bara varit det när Niklas legat på sjukhuset (nyår 2004/2005) eller varit där med någon av barnen. Och det har ju bara varit för en natt eller så. Men, ärligt talat så skulle det nog vara skönt med några dagar ensam ibland… Jag tror att alla behöver det, även om det känns tråkigt..

  Kram

 • Annika> Jisses, nu gör du mig sprickfärdig av nyfikenhet 😉 Kram och lyckat till!

 • Petra> Tråkigt tycket jag inte att det är bara konstigt eftersom han alltid finns där och det normalt är jag som flackar omkring 😉

  *Kram*

 • Bim

  Och ha nu en riktigt trevlig helg! 😀

 • Bim> Detsamma till dig! Vi ska roa oss med att måla de nya reglarna innan ”gubbarna” kommer och gör resten av bygget 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>