Mycket rivning

DET FINNS DAGAR OCH SEDAN FINNS det dagar. I dag var en ”såndärdag” man helst av allt på jorden vill slippa Allt som kunde krångla och bråka gjorde det också och det är långt ifrån fixat. Jag får fortfarande onda aningar över att jag inte kommer att ro det här projektet i land och det stör mig. Tyvärr kan jag inte lämna jobbet även om jag till slut kom i väg därifrån fysiskt.

Vi lämnade till slut gruvan bägge två efter en sanslöst intensiv dag och Woffegubben hade upplevt detsamma. Men nu är det helg och och det finns fler åtaganden som måste klaras av. Då tänker jag bland annat på att vår häckningstid i Varberg närmar sig sitt slut.

Vi började genast, vid ankomst, med att riva tältet…

1_riv1.jpg

Lite sorgligt är det men just nu har jag bara i tankarna att vi ska bli klara medan det fortfarande är bra väder så man slipper ta ner tältet vått och i regn…

2_riv2.jpg

Men vädergudarna var med oss under hela kvällen och så även miljoner mygg 😉 Så…myggbitna över hela kroppen hamnade till slut tältet i väskan…

3_nerpackat.jpg

I morgon ska vi packa ihop golvet som ska ställas på en pall och täckas med en presenning och därpå blir det hemresa för cykelloppet Mjörn Runt på söndag.

2 kommentarer tillMycket rivning

  • Bim

    Ibland (eller faktiskt rätt så ofta) så undrar jag hur ni orkar med allting. Vilket tempo ni har. Jobb, träning i massor, tävlingar, resor, riva altan, riva tält… och massor med annat…

  • Bim> 😉 Faktum är att jag själv har samma undringar i bland 😉 Å andra sidan har jag svårt att bara vara – mitt liv mår bäst av att ha lite på G för det mesta.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>