Everything has a beginning

OCH SÅ ÄVEN MIN DAG som utmynnade i en liten löprunda om än inte så lång. Jag har fortfrande, även om jag nu inte vill erkänna det, känningar från crostrainerövningen i söndags 😉 Höfter och ryggslut ömmar rejält men efter en stunds uppvärmning så kändes det ändå ganska OK…

Jag startade förstås min tur ”hemifrån” och sprang min ”vanliga” tur längs vattnet mot Pampas och sedan en bit till. Jag vände vid Hufvudstads ridskola och hade då kommit lite över 3 km hemifrån…

Det var tungt men allt har ju sitt slut precis som det har en början. Och faktum är att hemvägen kändes bättre och lättare men då hade väl endorfinerna runnit till 😉

Träning: Löpträning, OwnZone

Totaltid: 01.00.33

Maxpuls: 126

Medelpuls: 118

Procent av maxpuls: 76

Procent av medelpuls: 72

Tid över pulsintervallet: 00.00.00

Tid under pulsintervallet: 00.04.50

Tid inom pulsintervallet: 00.55.44

Distans: 6,72 km

Max hastighet km/h: 8,3

Medel hastighet km/h: 6,7

Förbrukade kalorier: 497

Nu är det duschen som gäller, sedan snabb ihoppackning och därefter en skön promenad mot gruvan 😉

2 kommentarer tillEverything has a beginning

  • Bim

    Vad duktig du var i morse! 🙂

  • Bim> I bland får man ta sig i kragen – det gjorde jag i morse. I och för sig har gått rejält mycket som alltid när jag är i Stockholm men snart ska vi ju springa Finalloppet så några mil i benen bör jag väl ha innan dess 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>