Den Grymma Hustrun

SOM ÄR JAG DÅ smet i från alla förpliktelser i form av ”altanrivningsprojekt” för ett spinningpass mellan 18.54-19.45 men det blev i stort sett hela kvällen! Ja, inte spinning då men väl prat och prat och prat efter passet för i kväll var flera av gymkamraterna, som jag inte träffat på hela sommaren, tillbaka. Det är så härligt att få snacka lite och jag har faktiskt saknat dem och inte bara jag för dom sa likadant 😉

Så därför fick den Stackars Maken jobba själv ikväll med rivningsprojektet. Och jag måse säga att jag blev imponerad när jag kom hem för i dag stod, förutom fortsatt rivningsaarbete, röjning av förrådet på agendan. Förrådet måste nämligen passeras när vi ska få allt rivningsbråte till framsidan för vidare transport till tippen och det måste även vara fri passage genom när altanbyggarna kommer.

Så förrådet var röjt på cyklar och annat skrymmande plus att han hunnit med så mycket rivning som bara var möjligt på en person. Allt detta medan jag frotterade mig med goda gymvänner 😉

Nåja, det behövs det också och i dag känner jag mig vid mycket bättre mod än jag gjorde i går. Det blir fortfarande inte så mycket gym som jag önskar men bara vi blir klara med rivning, bortforslande av bråte samt avslutning i Varberg som innebär ivägkörning av husvagnen till vinterförvaring.

Innan allt detta är gjort och avklarat lär det inte bli någon normal rytm men vi jobbar på saken kan man väl säga 😉

På jobbfronten lossnade det lite i dag efter diverse krismöten – alla problem är långt i från lösta men några i alla fall och det är gott nog. Det vankas lite umgänge med pubaftnar både torsdag och fredag men jag är inte säker på om jag känner att jag kan delta ännu. Vi får se…

Fredagens After Work är helt utesluten då vi har för avsikt att packa släpkärran med bråte för att kunna köra till tippen tidigt på lördagmorgon men kanske kanske kan torsdagens kvällsaktvivitet bli av. Det hänger på om vi lyckas riva återstoden av altanen i morgon – vilket jag hoppas på. Jag har lovat dyrt och heligt att inte gå till gymmet 😉

Det ska utan tvekan bli skönt när allt är över men känner jag mig själv rätt så startas det nog upp nya projekt när detta väl är över. Jag längtar i alla fulla fall till den tid då jag kan lägga mer tid på gymmet eftersom jag känner att det är en stor brist just nu som skapar en del ångest.

8 kommentarer tillDen Grymma Hustrun

 • Vad härligt att bara kunna smita iväg så där… hmm..önskar jag oxå kunde göra det liiiite oftare.. men det handlar nog mer om en lathet från min sida 😉

  Trevlig kväll!!

 • Haha, du är inte så elak egentligen, det är bara en image 😉

 • Annika> Jag ser fram emot när det här eländiga altanrivandet är klart så att jag kan smita mer 😉 Nu har jag ju ingen smått här hemma att ta hänsyn till men jag ska ju dessuton lyckas övertala den gamle att följa med till gymmet 😉 Just nu är han nog den bäste kunden med årskort näst efter mig… Den tiden kommer för dig också 😉 *Kram*

 • Cristopher> Attans pckså nu avslöjade du mig 😉 *Kram*

  Förresten, när kommer du neröver så vi kan ta en pilsner?

 • Bim

  Vilket är jobbigast då? Spinningspass eller altanrivning? 😉

 • Bim> Altanrivningen är jobbigast psykist. På spinningpasset är det så himla kul så där tänker man inte på´t 😉

 • Hej! Jag har inte bestämt något men jag kommer väl ner innan jul i alla fall 🙂

 • Christopher> Härligt då kanske vi kan stråla samman över en pilsner eller två. Vi reser inte bort över juloch nyår i år. Man kanske rent av kan få dig att hälsa på hemma i Gråbo 😉 Det går ju faktiskt att dricka pilsner där också…

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>