Altanbygge, del 1

NÄR JAG KOM HEM, till sist ska jag tillägga, så var det med en viss spänning jag tittade ut på altanen. Vi lämnade nämligen en nyckel till våra altanbyggargubbar i fredagsmorse förra veckan eftersom ingen av oss skulle vara hemma i början på denna vecka…

Och visst hade dom börjat 😉

Lägger ut lite torftiga bilder tagit ute i kolsvartet men jag tror att Woffegubben vill se – han är ju kvar i Stockholm medan jag har förmånen att vara hemma igen. Nya takreglar är uppe och det är rejäla dito…

1_nyatakstolar.jpg

Ramverket, där glasprofilerna ska skjutas är på G…

2_ramverket.jpg

Och ramverket för profilerna på långsidan sitter där (eller står kanske?)…

3_ramverket.jpg

Jisses! Det är ju nästan halvfärdigt!

4 kommentarer tillAltanbygge, del 1

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>