Slaveriarbetet fortsätter

ATT HA TRÄDGÅRD ÄR TOPPEN det känns i hela kroppen…Har jag sagt det förut? Men för att inte gå händelserna i förväg så stack jag i väg från jobbet vid 16-tiden. Tog vägen om Woffegubben och lämnade ryggan och då säger han…Vad bra att du kom för jag hade tänkt meddela dig att jag sticker halv fem… Men å andra sidan du hinner ju en liten bit i alla fall.

Jag kom till Munkebäcksmotet innan han var i kapp. Inte så långt som jag hade planerat men å andra sidan hade vi ju lite att göra när vi kom hem. Först stannade vi dock i Lerum och handlade på ICA Maxi.

Väl hemma var det bara att byta om till trädgårdsstassen och sedan angrep vi resten av framsidan som jag inte blev klar med i söndags…

1_slavarbetetfortsatter.jpg

Jag gräver och Woffegubben går efter och rensar och snyggar till…

3_jaggraver.jpg

Framsidan av trädgårseländet börjar bli klar…

2_framsidanborjarbliklar.jpg

Sedan angriper vi baksidan…

4_angriperbaksidan.jpg

När vi tar oss an den andra rabatten så får det räcka för i dag…rygg och knän säger i från…

5_nogforidag.jpg

För många år sedan, medans barnen ännu bodde hemma, köpte vi ett trädgårdstroll till Woffe i Farsdags-present. När vi firade hans 50-årsdag, ihop med att Annakråkan tog studenten, var faster med familj här och farbror Horst blev förstjust i trollet. I dag tog Woffe en bild för nu ska vi försöka hitta en till farbror… Vi åker till Tyskland på vår semester och det hade varit kul att kunna överlämna trollet då 😉

6_woffetog.jpg

2 kommentarer tillSlaveriarbetet fortsätter

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>