Phew

DET VAR MED NÖD OCH NÄPPE jag kom ur sängen i morse! En sådan träningsvärk för lite trädgårdsarbete!

Axlarna gör ont i varje rörelse, baksida lår ömmar vid varje steg och höger knä ska vi bara inte prata om…

Jag behöver väl knappast berätta att simningen gick ovanligt långsamt och försiktigt i dag 😉 Men det gick i alla fall och gjorde nog lite gott trots allt. Jag förmodar att jag mjukade upp kroppeländet en aning. Undrar just hur det ska gå på gymmet i kväll. Väskan är ju packad och klar så det är väl bara att bita i det sura äpplet ;-O

Det är banne mig ett under att man har så många oanvända muskler i kroppen. Jag menar att jag är ju ändock i ganska ”bra trim” – hade inget sagt om jag satt still för jämnan och inte utövade någon form av motion! Så hur just dessa muskler, som värker i dag, har lyckats hålla sig undan på alla de otaliga promenader, sim- och cykelturer samt ett och annat gympass jag ju faktiskt gör – ja, det kan man undra?!

Dessutom är det faktiskt mitt gym som får ta på sig hela skulden till min värkande body i dag för hade dom inte haft stängt på söndagar så hade jag gymmat i stället för att arbeta i trädgården 😉

6 kommentarer tillPhew

  • Det spelar nog ingen som helst roll hur vältränad man är, står man ”uppåner” och rensar rabatter i fem timmar så straffar det sig hur som helst.. Att simma torde göra underverk för stela kroppar, särskilt om du hann med en stund i bastun också. Själv är jag så inaktiv som det bara går idag, det bara regnar och regnar, så det blir nog ingen långpromenad till sommarpratarn idag verkar det som..fast det har blivit lite ljusare på himlen, så man vet ju förstås inte, det är ju en timme till det börjar. Ha det gott!

  • Snurran> Om jag känner dig rätt så har det nog blivit en promenad i alla fall 😉

    Jo, visst har du rätt men man slutas aldrig att förvånas över hur mycket muskler man har i kroppen som lyckas hålla sig väl dolda och otränade så fort man gör något annat än det vanliga! Det som ställde till det mest var nog den tunga grävningen och det är ju en tröst att veta att man ”bara” har halva framsidan samt hela baksidan kvar då ;-O

  • Ja, inte gick det att sitta inne hela dagen, det slutade regna precis lagom! Just sköna saker du har att trösta dig med då 😀 Fast man får se det hela som styrketräning så känns det genast bättre! ;-D *kram*

  • Snurran> Precis som jag misstänkte 😉 Här gäller det att se upp med konkurrensen om antal steg med dig som värdig motståndare 😉

    All tröst är bättre än ingen – eller hur var det nu?!

  • Anna> Ojdå – hur ska jag komma ihåg det?

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>