Ingen anstormning av blommor

DET MESTA VERKAT HAR TORKAT BORT I ÅR i trädgården. Lite dåligt samvete får jag då jag inte skött om det små liven som jag borde ha gjort. Hade jag varit hemma och vattnat hade det kanske klarat sig aningen bättre. Detta till trots så finns det i alla fall lite att glädja sig åt även om det inte på långa vägar är som ett ”normalår”.

”Trädklematisen” som brukar vara överdådig har i alla fall ”släppt ut” några blommor…

1_tradklematis08.jpg

En och annan buske blommar fortfarande…

2_blommandebuske08.jpg

Även om det är få så är den röda speciell…

3_denrodaklematisen.jpg

Bland dagliljorna har det smugit sig in en rosa Fingeborgsblomma 😉 Jag har inte planterat den så det är någon slags självsådd här…

4_blanddaglijorna.jpg

Av alla mina Tigerliljor blev det inte mycket i år och det som blev blommar nästan i markhöjd…

5_intemycket08.jpg

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>