En så’n maratondag

DET SLUTADE ATT REGNA EFTER EN STUND så jag kom i väg i alla fall på min tänkta promenad. Det blev full fart mot Sävedalen innan Woffegubben hann i fatt, cirka 6,5 km. Och precis när jag såg fören på bilen så öppnade sig himlens portar igen – snacka om timing!

Vi åkte direkt till gymmet där det blev en timma styrka och 40 minuter intervallträning (1 minut med maxpuls och 1 minut med aktiv vila) på crosstrainern. Jag var röd som en nykokt kräfta i ansiktet när jag äntrade mig upp till dusch och omklädning.

Så dagen har blivit en dag med motion som huvudtema kan man säga… Först simning i morse sedan en lunchpromenad Avenyn upp och över Heden tillbaka och därefter promenad till Sävedalen för att asluta på gymmet med styrketräning och kondition… I morgon blir det nog vilodag 😉

Nu ska jag bara tvätta lite, packa simväskan för i morgon samt lite vanligt kvällspyssel innan jag gör avslut för dagen.

2 kommentarer tillEn så’n maratondag

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>