Första soppdagen

FÖRSTA ÄR DET JU INTE MEN den första för nu, om man säger så. Det har gått relativt bra i dag men å andra sidan har jag suttit i möten i stort sett hela dagen med huvudet fullt upp av annat så jag har väl inte hunnit känna efter. Jag kan väl vara lite tuff så här första dagen och påstå att det är bara att ge sig f*n på det så går det 😉

Vi rusade från jobbet i dag för att hinna till Stenkullen då vi funderar på att bygga en ny altan. Men usch vad mycket pengar det blir!!?

Nåja, vi måste göra något men med ett pris på närmare 50 papp för bara fönster och tak får mig att ta ett djuuupt andetag…

Under alla omständigheter får vi riva det gamla först, beställa hem en massa trä och bygga upp takstommar samt en en helt ny vägg mot grannens för där vill vi ju inte ha insyn och sedan väggar som fönsterprofilerna ska fästas i… Herreminje säger jag bara. Vågar inte ens fundera på vad hela kalaset kommer att kosta!

När det var avklarat vände jag kosan mot gymmet, som ju ligger i samma kvarter, och Woffegubben hoppade av och gick hem därifrån så han snek till sig 6 km i benen där på ett bräde 😉 Vädret var så ljuvligt i dag. Soligt, lust och nästan vindstilla. Redan i morse när jag gick från simhallen till jobbet kunde man njuta av det ljuvliga ljuset och solen som var på väg upp mellan husväggarna. Synd att det inte blev tid för lunchpromenad i dag!

På gymmet var det styrketräning för min del i dag. Supersetet tog närmare timman att genomföra och sedan körde jag lite motion för det vete fåglarna om jag kommer att klara efter några soppdagar…

Först blev det crosstrainer där jag körde intervall i 30 minuter, 1 minut med maxpuls och 1 minut ”vila”. Efter det tig jag 30 minuter till med Weight Loss-programmet. Kanke borde jag nöjt mig där men jag ville testa att springa en halvtimma också – vilket inte gick alls! Efter 10 minuter (1.2 km) var jag helt slut i skenbenen så jag saktade ner en aning och gick raskt istället i 20 minuter (2,1 km).

I morgon har jag anmält mig till spinningpuls – vi får se hur det går 😉

6 kommentarer tillFörsta soppdagen

 • Bim

  Lycka till med ”soppandet! 🙂

 • Ahnna

  EN ny altan behöver jag också, Den gammala rev vi när vi fixade vattenläckan i sovrummet/Ahnna

 • Bim> Tack, det kan jag behöva för i dag sliter och river hunger i mig… *Kram*

 • Ahnna> Vår står ju fortfarande kvar men ser för djäklig ut med tanke på att både fönster och tak är bytta. Om det bara inte vore så dyrt! *Kram*

 • Usch för soppning, men du fixar det galant.

  Ja, renoveringar är dyra…. men höjer också värdet..

  Nu får jag inte skriva mer säger dottern som nu sovit av sig narkosruset.. Hörs sen!

 • Petra> Kul är det inte och gott är det inte heller 😉 Fy bubblan för dyra renorveringar ;-( Krama den lilla ”narkomanen” från mig 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>