Fler vårtecken

PRIO ETT DENNA SÖNDAG blev hemmet – jag avbokade således Afro Powern tidigt i morse. Jag kände en större glädje vid att bli klar med fönsterputsningen med tanke på att vi i dag hade en riktigt första vacker dag i mars. Man skulle nästan kunna säga att Orchideerna vann striden…

1_orchideernavann.jpg

Solstollen har lyst på oss med kraft hela dagen och det vet jag inte när jag kunde säga sist? Det kändes näst intill som om livet började rinna till igen! Jag blir mer och mer övertygad om att man borde vinterförvaras någon annan stans på jorden hur äldre jag blir.

Jag putsade alltså resten av husets fönster och jag undrar för var gång hur länge jag ska orka? Men det är en fröjd för själen att sedan beskåda reslultatet – det kan man inte förneka!

Att upptäcka dom små glimtarna av att faktiskt våren är på gång det är en sann lycka i sig…

2_gulkrokus.jpg

Att Woffegubben byter till sommardäck är verkligen ett tecken på att våren är på G…

3_sommardackpa.jpg

I gräsmattan sticker några små gulisar upp…

5_krokusarigte.jpg

Och som sagt, vill man bara se vårtecktecken så gör man det även om man måste anstränga sig lite…

6_villmanbara-.jpg

4 kommentarer tillFler vårtecken

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>