Stavgång istället

NÄ, DET BLEV INGEN JOGGING I MORSE – visserligen ringde klockskrället, eller rättare sagt mobilen, 05.30 men jag somnade om med gott samvete eftersom benen mer påminde om cementstockar än ben. Egentligen tycker jag att det är lite orättvist för det är ju inte första gången jag löptränar milen men det är å andra sidan länge sedan jag sprang så långt på hårt underlag, dvs bara asfalt.

Men, det går ju att motionera på annat sätt – stavgång som exempel. Det var just vad jag gjorde denna underbara morgon med en sol som var på väg upp och visserligen en kall isande vind men ändå. Vi tog den ”långa vägen” alltså längs Norr Mälarstrand, så det blev 4,5 km på morgonkvisten. När vi sedan gick samma väg hem, alltså ytterligare 4,5 km fast tvärtom, var det inte lika mysigt för då ”snöhaglade” det…eller det snöade med stark vind så vi upplevde det som hagel. Brrr – det som varit så fint innan 😉

Det blev en snabb runda till en restaurang, efter hemkomst, som jag inte ens kommer ihåg vad den hette. Vi går förmodligen inte dit igen så det kan kvitta. Inte så att den var dålig men i jämförelse med ”våra favvokrogar” så var den ingen höjdpunkt ur den synpunkten.

Det fanns planer, innan ovädret anlände, att jag skulle ta igen den missade joggingturen från i morse i morgon bitti men nu tvekar jag å det djupaste med tanke på väglaget. Men jag ställer väl klockan så får vi se?

Annars har det varit ytterligare en intressant dag och jag har precis pratat med Woffegubben som överlever alldeles utmärkt utan mig 😉

På väg ut i kväll, för att hitta någonstans att äta, så tycker jag min kollega var lite taskig. för helt plötsligt började hon skratta hejdlöst och tvingade mig att ställa upp för ett foto…

1_taskigt.jpg

Undrar just om hon tänker på det här?

I morgon, 18.10, bär det av hemöver igen men i princip bara för att vända för på söndageftermiddag är det dags igen för återresa.

Helgen ska ägnas åt gym och packning för Stockholmsresan på söndag – onsdag samt Hemsedalsresan på torsdag… Man kan lugnt kalla det ”På resande fot” 😉

Nåja, efter nästa vecka blir det kanske lite lugnare?

2 kommentarer tillStavgång istället

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>