Sakta men säkert

BÖRJAR KROPPEN ÅTERGÅ TILL NORMALSTATUS men styrkepasset i går kväll kändes ändå tungt. Jag brukar köra minst en timma motion efter men det blev bara 30 minuter på crosstrainern.

När jag kom hem från gymmet hoppade jag nästan bums i säng. Det var bara bad- och gymväskor som blev packade så det är ju utan tvekan så att det tar sin tid att ”komma tillbaka” efter skidåkningen.

Och i morse, på väg till simhallen, satt jag hela vägen dit och tvekade om jag verkligen skulle skulle simma i dag. Men när jag väl var på plats så blev det så i alla fall och det gick skapligt men var tungt på grund av astman. Nåväl, jag fick simmat 700 meter så jag får vara nöjd med tanke på att det kanske inte skulle blivit något 😉 Däremot blev det ingen promenad från simhallen till jobbet då regnet fullkomligt vräkte ned. Blää!

Nu ska jag dra i väg till optikern och jag hoppas verkligen han kan göra något åt min styrka på linserna i dag annars får jag skaffa brillor också. Eller, brillor har jag ju men jag menar brillor som kan användas med linserna i vid de tillfällen dessa inte räcker till.

I kväll blir det bara spinning puls i en timma.

6 kommentarer tillSakta men säkert

  • Simning måste ju bara vara helt underbart skönt för trötta, slutkörda muskler – fast en dag i vila skulle väl inte heller sitta fel..? 😉

  • Snurran> Det var skönt att simma i dag även om det satt långt inne. Men jag kände att vissa muskler inte var riktigt ”klara” ännu, bland annat på sidan av låren mot höften. Så i morgon blir det vilodag från simmet. En riktig vilodag ska jag har på lördag och eventuellt även fredag. Har inte bestämt mig riktigt ännu angående fredag. På söndag ska jag ju cykla Vasaloppet och det är start redan 08.00 så då gäler det att både vara utvilad och utsövd 😉

  • Men ingen kan säga att du inte är väl förberedd för detta evenemang iallafall! *kram*

  • Snurran> Jag hoppas verkligen det 😉 *Kram*

  • Bim

    ”I kväll blir det BARA spinning puls i en timme” ;-D

  • Bim> Ja, du ser jag kan aldrig hålla vad jag lovar 😉 *Kram*

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>