Så var det så igen

I MORSE HADE VI SOVMORGON fast det bara var torsdag 😉 Saken var nämligen den att vi hade tid på vår bank 08.30 och det var ju liksom ganska meningslöst att åka till jobbet innan.

Det var egentligen inget märkvärdigare än att ett av våra huslån skulle skrivas om. Det hade givetvis blivit omskrivit även om vi inte hade beställt tid men jag tycker det är ganska bra att få träffa ”vår” banktjänsteman då och då. Alltid tipsar han om något. Sedan brukar vi ju faktiskt höja amorteringarna vid varje omskrivning men i dag valde vi att ligga kvar på samma och öka sparandet lite i stället.

Nåväl, efter banken blev det jobbet som vanligt (fast ändå inte eftersom vi kom infarandes först runt 11-tiden) och dagen rusade på ganska fort i dag kändes det som om. Hänger förmodligen ihop med att vi inte arbetade lika många timmar som normalt 😉

För min del blev det ett spinningpass i kväll – en 60-minutare – och nu blir det två dagars vila inför Vasaloppscyklingen på söndag. Det ska bli himla kul och jag ser verkligen fram emot detta. Dock är det tveksamt om det blir någon badminton efter 4-5 timmars cykling? Vi får se!

På lördag vill vi gärna besöka Svenska Mässan i Göteborg för att beskåda Wellnessmässan 2008. Många intressanta föreläsare och säkert en del matynyttigt att snappa upp.

4 kommentarer tillSå var det så igen

  • Jag tvivlar på att du har något spring i benen kvar efter loppet, men envis och energisk som du är så skullle jag inte satsa pengar på att du vilar ;-D Mässan är säkert jätteintressant! Själv ska jag nog sanera kåken i morgon, det är välbehövligt och det krävs nästan lika mycket energi (eller åtminstone vilja och envishet) som du får lägga på cykelloppet ;-D Ha det gott och lycka till! *kram*

  • Snurran> Mässan ser jag fram emot men skulle behöva vara hemma och sanera jag också 😉 Här ser för djäkligt ut rent ut sagt. Inte så att det är dammigt men det ligger pappershögar, resväskor, andra väskor t ex efter skidresan and you name it. Varenda bänk är belamrat med allt annat än vd som borde ligga där osv osv. Men det ligger ju tyvärr kvar – mässan är bara den här helgen 😉

    Tack, jag ska försöka rapportera om vasaloppscyklingen! *Kram*

  • Bim

    Ha en riktigt trevlig helg nu! *kram*

  • Bim> Detsamma vill jag önska frun med familj! Hoppas det blir riktigt fint promenadväder… *Kram*

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>