Nästan tusingen i dag

ELLER NIOHUNDRA I ALLA FALL! Meter är det jag pratar om och dessa avverkades så klart i simhallen i morse.

På jobbet var det verkligen full spruta – jag som hade helt andra planer i dag. Nåja, det är ju som det är när det nu inte blev som det skulle.

Jag tänker i alla fall hoppa simningen till morgonen och istället jobba i kapp. Detta borde vara föbjudet men jag gör ett undantag så jag inte får spader med allt som måste bli klart.

Nästa vecka och veckan därpå kommer att tillbringas i Stockholm och dagen efter jag kommer hem efter sistnämda resa ska jag iväg och åka Kortvasan. Så det gäller att packa denna helgen för sedan lär jag inte hinna.

Kvällen har tillbringats på gymmet, i dag var det Pace i 45 minuter. Därpå blev det ett litet uppehåll innan spinningpasset så jag gick raskt på löpbandet i 30 minuter (3.2 km). SpinningPuls sedan då, 60 minuter.

I morgon har jag möte med en instruktör för ett nytt styrkeprogram – det ser ag fram emot! Lite stressigt bara för vi har bestämt redan 17.30 men det får gå.

3 kommentarer tillNästan tusingen i dag

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>