Borde gå och lägga mig

EFTER JOBBET VAR VI VÄGEN OM speceriaffären då det mesta var slut i den vägen. Kvällen var tänkt till lite samkväm vid dumburken samt att äta lite gott. Vi har förstås gjort bäggedera. På dumbuken blev det Animal Planet, lättsamt och bra en fredagskväll och till mat blev det kycklingdrumsticks, också det lättsamt och lättuggat 😉

Nu borde jag gå och lägga mig precis som min förnuftige Woffegubbe har gjort men jag blev så inspirerad av en god blogvän som avslöjade att hon tänkte sanera hemmet i morgon i en kommentar. Där svarade jag med att jag borde göra det oxå eftersom det ligger papper på varenda en bänk och så även på soffan i mitt rum. Papper som då är gamla fakturor och kvitton sedan i höstas, säkert. Det står väskor och resväskor efter Stockholmresor, skidresor och jag vet inte allt…

Nu har jag börjat rensa papper. Detta istället för att gå till sängs som jag egentligen behöver då vi ska upp relativt tidigt till morgonen för att besöka Wellnessmässan 2008.

Men å andra sidan har jag fyllt hela allrumsbordet med papper, se ovan, som ska sorteras så jag kommer knappast undan även om jag nu går och knoppar in eftersom vi knappast kan äta middag innan det är rensat och klart. Så det får nu bli godnatt nu och fortsättning i morgon efter mässbesöket 😉

4 kommentarer tillBorde gå och lägga mig

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>