45 ägg senare

JO SÅ ÄR DET! Jag har stekt omeletter på löpande band denna lördag (igen). Men det är bra skönt att ha veckans frukostar färdiga bara att plocka med till jobbet. Jag har som vanligt kylen fullproppad med grönsaker men dessa får jag ta itu med i morgon för nu bär det snart i väg mot ett födelsedagsbarn.

Jag sov ganska länge i morse också (till 9) och det var visserligen skönt men det straffar sig snart genom att man inte hinner få gjort det man planerat. Jag måste ju få packat inför skidresan också eftersom jag kommer att tillbringa den mesta tiden fram till avresa i Stockholm. Men det får bli i morgon det också – hoppas söndagen blir riktigt lång 😉

I morgon ska jag ju spinna Alpbiking igen men Woffegubben ville hoppa över badmintonen, som vi brukar spela varje söndag, eftersom han har lite ont i en arm. Det är kanske vettigt att vila från just badminton om armarna inte är fit for fight. Och jag är inte otacksam, om man säger så, för där får jag ju ytterligare lite tid över i morgon…

Jag har, som om inte allt annat vore nog ändå, massor av hemläxa inför nästa möte i Lifetime-gruppen också! Frågan är när jag ska klämma in den?

Till detta kommer ett fång ångest över att jag nästa vecka och veckan därpå inte kan träna på gymmet nu när det är så himla kul med mitt superset-program. Och ingen spinning – uj, uj, uj! Det känns inte bra men vad gör man? Jag får väl plocka med mig joggingutstyrseln så jag åtminstone få rört på benuslingarna!

Vilket då osökt får mig att tänka på att jag inte gjort något bokslut över januari ännu! Är det någon som har en halvtimme att låna ut 😉

8 kommentarer till45 ägg senare

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>