Vilodag

HADE JAG I GÅR… I och för sig inte planerad (träningsväskan var packad och inställd i bilen) men jag hade en attans träningsvärk i vaderna så jag beslutade mig för att det fick bli en vilodag när det var slut på arbetsdagen. I och för sig simmade jag tusingen på morgonen så helt slapp var ju inte dagen. En liten, liten lunchpromenad blev det också mina ömma vader till trots 😉 Och tänka sig…jag åkte hem direkt efter jobbet och var som folk i allmänhet, dvs jag tittade på dumburken 😉

Först såg jag något Godkväll-program med matlagning och hundressyr minsann. Nyheter avverkade jag och delar av någon serie jag inte har en aning om men jag somnade å andra sidan till då och då så det gjorde inte så mycket 😉 Det var riktigt skönt att sitta/ligga och slappa en hel kväll – bara det nu inte blir någon vana…

I dag däremot hade jag inga planer på att slappa vid dumburken. Ett spinningpass väntade mig 19.05 och dessförinnan hann jag värma upp med snabb gång på löpbandet i 45 min (4,6 km).

På jobbet har jag det ganska så hektiskt för tillfället med ett krånglande websystem som tar mycket av min energi. Jag hoppas vi snart får till en lösning.

På söndag ska jag jobba vilket inte faller inom ramen för min ordinarie arbetstid men jag ska uppgradera ett av våra stora produktionssystem och det går knappast att göra någon anna tid än en arla söndagsmorgon. Detta har hängt över mig ett tag så det ska bli skönt när jag kan lägga det till handlingarna. Planeringen för uppgraderiingen suger också mycket av min tid och energi men som sagt – om några få dagar är det förhoppningsvis över för denna gång.

I morgon är det fredag som min mycket goda blogvän brukar påminna oss läsare av hennes blog om – och det är skönt – för att inte säga veckans bästa arbetsdag!

I morgon blir det ingen simning för Woffegubben ska tvätta bilskrället som ska lämnas in för service till morgonen och jag har för all del så mycket att göra så det gör absolut inget om jag börjar tidigt att jobba i stället.

Nu ska jag surfa runt och se vad ni andra har haft för er, denna nådens torsdag i tidig november, som en annan kär blogvän brukar säga. Sedan blir det nog tusan sängen!

2 kommentarer tillVilodag

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>