Söndagkväll denna nådens dag

JAG SKÄR LITE LÖK, silverlök och japansk vitlök samt blomkål och zucchinin…

Blomkål och zucchini

Nu undrar säkert vän av ordning vad tusan japansk vitlök är…? Och det gör jag i och för sig jag också men den är inte i klyftor utan mer som en vanlig lök fast mycket mindre då förstås…

Kinesisik vitlök

Jag skivar zucchinin och fyller botten på långpannan med skivorna och däropå skivad plommontomat…

Zucchini Plommontomater

Jag steker silverlök och vitlök…

Siver- och vitlök

Jag varvar under tiden med blomkålen och sedemera den stekta löken samt färsk basilika och timjan…

Blomkål Provensalsk grönsaksgratäng

Till sist fyller jag översta lagret med riven ost…

Riven ost på gratängen

Nu återstår bara fisken, Hajmalfilén som jag steker och panerar en aning med pumpafrön…

Hajmalfilé Hajmalfilé

Och hela dagen har jag kämpat med ont i nacken (efter gårdagens axelövningar) så till slut kommer vetevärmaren fram. Den har min käre kollegas mamma skapat och broderat åt mig…

Nackvärmare

Nu är jag inte säker på att jag hinner uppdatera på ett tag. I morgon kväll sitter jag med företagsledningen hela kvällen och tidigt på tisdagmorgon flyger jag till Stockholm och är åter först på onsdageftermiddag. Då vankas sista mötet i xtravaganza på kvällen så det är en del annat som gör att jag inte har en aning om jag hinner lägga så mycket tid här. Men jag kommer tillbaka 😉

Nu återstår att ta fram lämplig klädsel för i morgon kväll och för all del även för dagen. Sedan är det ju inte helt fel om jag packar för tisdag och onsdag och även tömmer ryggsäcken från alla eventuella mordvapen såsom knivar och pincetter. Vem vet jag kanske har mer saker som kan användas som mordvapen och till hot 😉 Sist jag flög från den Kungliga Huvudstaden blev jag av med min fina fickkniv som jag fått av Woffegubben. Dock låg den där på ditresan också men då var det ingen som märkte det trots att ryggan genomgick den sedvanliga röntgenapparaten…

Tänk vad skönt och okomplicerat det är att åka tåg – i alla fall än så länge!

8 kommentarer tillSöndagkväll denna nådens dag

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>