Ovanligt tyst

EN MYCKET LUGNARE DAG i dag på jobbet än gårdagen. Till och med så lugnt så jag till slut blev misstänksam frampå eftermiddagen…insåg då att min telefon var avstängd ;-(

Men vi ska väl börja från början. I simhallen i morse var vi ett helt gäng i dag från jobbet. Inte så vanligt men himla kul. Saken var den att sista grenen i vår egen klassiker skulle klaras av för en del i dag. Astor blev dessutom lite förtjust i min kollega Ylvis 😉 Sedan var det himla mysigt att få sällskap från simhallen till jobbet – jag går ju allltid ensam annars. Synd att det inte är så varje dag!

Den sista timman på arbetsdagen (eller egentligen efter dagens slut) hade vi styrgruppsmöte i vår friskvårdsförening så det blev lite hektiskt eftersom jag var inbokad på ett Pace-pass 18.00…men det klaffade – jag hann precis. Lika kul och lika jobbigt som vanligt och i dag var min favvoinstruktör Marie tillbaka. Hon har vrickat sin fot så illa så förra veckans pass fick en kollega ta, Sandra, som också var himla duktig. Men i dag var hon alltså åter.

Efter Pacen blir det ett litet uppehåll innan Spinning Puls-passet börjar så jag tog en repa på löpbandet för att hålla ångan uppe. Det blev bara 15 min och dryga 2 km men bättre än att sitta still så man hinner bli kall.

Sedan var det då Spinning Puls i en timma med Jonna som har en förmåga att få oss att kämpa tills vi nästan ramlar av cyklarna 😉

I morgon måste jag nog ägna mig åt lite styrketräning! Hinner nästan aldrig med det längre vilket är lite synd för jag gillar mitt nya program. Sedan blir det ju inget på torsdag för då är det minsan fest! Fredagar brukar jag inte hinna med någon träning så tidigast lördag eller söndag kan det bli aktuellt igen. Woffegubben vill nog spela Badminton så en av dagarna får väl gå till det.

Men jag säger väl som jag brukar – den som lever får se!

2 kommentarer tillOvanligt tyst

 • Pia

  Hejsan!

  Herregud vad du är ihärdig. Det borde ju bara vara skinn & ben av dig vid detta laget:)Jag beundrar verkligen din ihärdighet & ork.

  Jodå, det går bra att gå på halvfart, fast det händer inte mycket viktmässigt. Ska ta ett nytt tag m sopporna efter nyår och då verkligen ta det sista innan badsässongen. Lite gott på helgen slinker det ju ned ioch det är väl inte det bästa, men å andra sidan måste man ju få unna sig ngt då & då, bara inte dagligen & alltid!

  Hur går det för dig – soppor, blandat eller typ GI eller tom vanlig mat (lade märke till att det hamnat potatis bland grönsakerna).

  Även om jag inte skriver till dig varje dag så följer jag ditt liv med nyfikenhet och undran över vad du hittar på till middag & träning. Det är jättekul att följa dig, känns nästan som jag känner dig lite 🙂 Lite underligt oxå, för skulle jag se dig på stan skulle jag nog hejja och då har du ingen aning om vem jag är. Måste kännas konstigt för dig………….??

  Ha det gött & träna lagom!!

  ;.) Pia

 • Pia> Nä här det mer än bara skinn och ben må du tro 😉 Men jag hoppas ju förstås att det är mest muskler…

  Jo, det går väl så där. Jag har också några kilo till jag vill bli av med men det får ta den tid det tar. Jag är på någon slags hemsnickrad halvfart. Soppor på vardagarna och GI-mat på helgerna.

  Nädu, någon potatis, pasta eller ris har iinte slunkit ner i den här magen sedan jag började med GI och xtravaganza i maj. Du måste ha tittat på något gammalt inlägg 😉

  Klart vi känner varann 😉 Eftersom jag inte vet hur du ser ut så får du lova att putta på mig om vi skulle råkas på stan. Det skulle förresten vara himla kul om det hände!

  Min kurs är ju slut snart men jag funderar på att hoppa fortsättningskursen med träff en gång per månad. Har inte riktigt bestämt mig ännu.

  Ha det himla gött du med!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>