Ligger rejält efter

NÄR DET GÄLLER BLOGGERIET…

Det kan i och för sig skyllas på trötthet men mest är det nog lathet 😉

Fredagen var lite ansträngd för de flesta på jobbet efter en härlig fest på torsdagskvällen. Men det får det ju vara värt.

Jag ”snodde” bilen och tog mig till gymmet eftersom vi hade en rörelseglädjeträff med xtravaganza. I dag stod det spinning och core på schemat. Jag hann värma upp med lite snabb gång på löpbandet i 55 minuter (5.5 km) innan spinningen.

Precis när vi skulle börja spinna ringer min telefon och det är stackars Woffegubben som skulle åka med bussen hem från Nisseplatsen…som var bombhotad!

Vi kom överens om att han skulle försöka ta tåget till gymmet men i annat fall skulle jag köra in till stan igen och hämta honom. Så jag spann men hoppade coren och när jag ringde upp Woffe så stod han utanför gymmet 😉 Det var ju skönt att slippa åka in igen för trafiksistuationen var något kaotisk förstås.

3 kommentarer tillLigger rejält efter

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>