Jobb i dag

DÅ JAG JOBBAT HELA DAGEN finns inte mycket att berätta mer än att den uppgradering som var orsaken till jobb i dag gick alldeles utmärkt.

Mycket jobb efter att det var klart men det som inte dödar härdar har jag hört 😉

Vid 17.30 kunde vi dock dra oss hemöver. Jodå, Woffegubben steg upp tidigt i morse och följde med sin hustru. Under tiden jag jobbade för brödfödan bytte han däck mot halka och vinter samt var på någon mässa med häftiga bilar för att få tiden att gå.

Sedan jag kom hem har jag stått mest vid spisen och tillagat dagens middag samt omeletter för nästa veckas morgonmål åt Woffegubben. Nu är jag så trött så jag ser inte himlen för basfioler så något annat än sängen är det inte tal om.

Jag ska inte simma i morgon, det har jag inte nerver till, utan tar mig till jobbet i ottan och är beredd om något nu mot förmodan skulle strula efter uppgraderingen när alla användare anländer.

Det var den helgen det! Tur att det kommer fler 😉

6 kommentarer tillJobb i dag

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>