Det blir inte alltid

SOM MAN TÄNKT SIG…


Woffegubben skulle lämna tillbaka nyckeln till Hermanssons Bygg i dag efter jobbet och jag hade ett styrgruppsmöte med GPFF – vår friskvårdsförening från 16.30 och framåt. Så det slutade med att Woffe tog bussen hem och uträttade det han skulle och jag satt i möte. Det var meningen att vi skulle handlat på vägen hem inför helgen men det tänkte vi ta efter att jag kommit hem med bilen.

Jag var inte klar förrän närmare 18.30 så jag ringde Woffe och sade att vi tar det där med att handla i morgon. Vi jobbar ju halv dag i morgon och Steffanie kommer med tåget vid 16-tiden så då hinner jag handla innan jag möter upp med henne för hemfärd till Gråbo. Woffegubben ska på fackligt (Grafiska förbundet) möte i morgon eftermiddag så han får ta bussen – precis som i dag 😉

Anna och de 12 tassarna kommer med bil från Den Kungliga Huvudstaden så hon tar sig in i huset på egen hand.

Det ska bli en härlig helg i familjens sköte!

9 kommentarer tillDet blir inte alltid

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>