Badminton

DET VAR TUNGT I DAG med badmintonen. Det kan bero på att jag fått lite träningsvärk sedan gårdagens styrkepass. Det bir ju så tyvärr när man låter det gå tre veckor mellan passen ;-(

Vi spelade i alla fall dryga timman och blev rejält svettiga bägge två 😉

1_suddigwoffe.jpg

2_mindresuddiggela.jpg

Två lite sudduga figurer men ändå 😉

6 kommentarer tillBadminton

  • Vad lyxigt att ha hela hallen för sig själva!? Det ser åtminstone ut som om ni inte behövde trängas… *kram*

  • Snurran> Det stämmer, men helt ensamma var vi inte men vi har ju ansträngt oss att inte få med någon annan eftersom jag skulle lägga ut bilderna i dag. Dock så tog vi bilder först när dom som hade bana 4 gått (vi hade bana 3) och bana ett och två var också upptagna men vi fotade mot andra hållet dårå 😉 Förra helgen var vi däremot helt ensamma i hallen och kunde tramsa på bäst vi ville 😉

  • Bim> Naje så Nice är det väl inte eftersom bilderna blev suddiga men ni ser ju ändå lite 😉 Tack! *Kram*

  • Åh va kul 🙂 Jag o Niklas har också småpratat lite om badminton. Jag spelade det mycket hos min farmor o farfar när jag växte upp och han spelade det (före min tid) men den kompis… Kanske det blir av nångång 🙂

  • Petra> Det tyckker jag att ni skka göra. Det är ett roligt sätt att röra på sig 😉 *Kram*

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>