Afrodans och omeletter

DOCK EN SAK I TAGET… Jag var på gymmet och dansade Powerafrodans, eller ja dansade är kanske en sanning med modifikation 😉 Det fanns dock elever på denna klass som var riktigt duktiga och inte alls påminde mer om ett kassaskåp som jag gjorde. Det visste jag ju i och för sig sedan innan men man får ju ge saker och ting en chans 😉 Det var kul även om jag låg minst tio steg efter dem andra hela tiden. Jag fruktar en aning träningsvärk i morgon då jag misstänker att jag satt muskler, som inte jag ens visste att jag hade, i rörelse för första gången. Men i så fall må det värt det!

Omeletterna då då? Jo, Anna vill att vi ska äta gemensam frukost på söndag innan vi åker hem. Det är bara det att hon ska själv i väg på kurs vid 10-snåret så då tänkte jag att det kanske är en god idé att ha frukosten klar – bara till att värma – så därför har jag nu stekt fyra omeletter färdiga – som bara kräver lite uppvärmning innan. Under tiden dessa värms upp kan vi ju ta oss från Fridhemsplan till Upplands Väsby i någorlunda arla morgonstund så blir det mindre stressigt för oss alla. I och för sig behöver vi ju komma i väg då vi trots allt har 50 mil att avverka innan vi är hemma och det är ju skönt att komma i hem innan det är natt. Det finns ju lite att fixa med inför arbetsveckan som är tuff nog ändå…

Det ska bli gött att få träffa Oskar som vi ju inte träffat sedan i somras… När Anna var nere sist var det bara hon och kenneln 😉 Banden till familjen är viktiga även om vi inte kan ses så ofta – eller kanske just därför. Och om några veckor ska jag åka till Malmö och träffa Stora Mönsterbarnet och Peter men då får inte Woffegubben följa med… Steffanie och jag ska springa Lucialoppet och Peter ska jobba så…

Det ser jag också fram emot 😉

Nu ska jag nog dra mig mot bädden eftersom vi ska upp tidigt i morgon…

4 kommentarer tillAfrodans och omeletter

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>