Tyst

EFTERSOM JAG INTE HAR NÅGOT INTRESSANT


Att skriva om är det ganska tyst här. Och jag vet inte om det jag ska skriva i dag är så mycket intressantare än när jag inte skriver alls – men jag gör ett försök.

Förutom simning och lunchpromenader har jag hållt mig lugn på gym- och motionsfronten sedan i onsdags. Torsdagkväll och i kväll har vi suttit framför dumburken och då förstår ju vem som att det inte finns mycket att orda om.

I dag blev det ganska häktiskt på jobbet under hela förmiddagen men jag ska inte trötta er med trasiga XML-filer och annat tjafs för det kan göra vem som helst olycklig! I alla fall gjorde det mig olycklig i morse innan jag fick rätsida på eländet 😉

Jag jagar steg också – från mina kolleger som är med i den stegräknaromgång som jag arrangerar under oktober månad.

Nu har jag sammanställt, efter mycket jagande av steg, första veckan som gick från tisdag till tisdag och faktum är att det blir ganska imponernade av hur många steg det blir!

I morgon kväll, sent, väntar en helt annan utmaning som jag valt att deltaga i 😉

Så vi får väl se om det blir någon uppdatering i morgon efter det 😉 Först ska vi dock ägna dagen åt att köra allt trädgårdsavfall till tippen. Dessutom har jag min vana trogen köpt hem m a s s o r av färska grönsaker igen. Att jag aldrig kan hålla mig i skinnet?

Jag kan bara inte motstå färska champinjoner, färsk broccoli, färsk blomkål, zucchini och auberginer…mm mm (t ex röd- och vitkål och morötter samt purjolök) när jag kommer till vår välförsedda grönsaksavdelning…

Jag har inte den ringaste aning om vad jag ska göra med härligheten men det brukar lösa sig i slutändan.

Vi måste också hinna med att sanera lite här hemma för nästa vecka kommer byggfirman Hermanssons Bygg (lokal byggmästare i Gråbo) med två man för att byta vårt tak. Dessa två personer måste ju få chans att fika och pinka inne i huset så det gäller ju att tänka på sitt rykte 😉

Takbytet beställde vi redan i våras men Hermanssons Bygg är väldans upptagna i något större projekt både på den ena och andra sidan av Gråbo så det har helt enkelt inte funnits tid förrän nu. Det är samma firma som bytte våra fönster och altandörr för två år sedan och även våra bägge ytterdörrar innan dess och har alltid gjort ett gott jobb som vi varit till fullo nöjda med. Det gruffas lite kring grannarna över att vi anlitar dem som är dyrast men jag lyssnar inte!

Inte nu men när sedan fakturan kommer lär det bli ändå tystare här – för då har jag nog svimmat av!

8 kommentarer tillTyst

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>