Tredje dagen

LITE TUFFARE I DAG…


Men jag har överlevt hittills 😉 Vi simmade i morse, vilket vi inte gjort på onsdagar på ett tag eftersom det är så himla rörigt i simhallen. Det var i och för sig inte mindre rörigt i dag men jag lyckades prestera en 1000-metare och sedan blev det som sig bör promenad från simhallen till jobbet.

Nu i kväll har jag varit på xtraträff med tema rörelseglädje i xtravaganzaklassen. Det stod, som jag tidigare nämnt, badminton på schemat. Helt nytt för mig det har jag aldrig spelat på riktigt bara på gräsmattan med barnen.

Det var jättekul kan jag säga direkt så nu funderar jag på om jag ska överraska Woffegubben någon gång med att hyra en bana 😉 Jag kan fortfarande inte men det spelar ju egentligen inte så stor roll, man har roligt och man rör på sig som ju är huvudsaken.

Däremot kan jag säga redan nu…det blir nog ingen simning i morgon bitti. Hujedamejjen vad ont i högerarmen jag har redan 😉 Frågan är då hur det känns i morgon?

Fantastiskt egentligen att man hittar oanvända muskler varje gång man testar något nytt.

Vi spelade i en timma och sju minuter och banne mig small där av 324 kcal enligt pulsklockan! Jag blev dessutom rejält varm.

Som tur är har jag en massagetid i morgon mitt på dagen 😉

Och takstatusen är följande – DET ÄR KLART! Det var så himla skönt att slippa hoppa hinderbana fram till dörren när vi kom hem! Tyvärr kan vi väl inte njuta av det förrän till helgen för det är ju rena kolmörkret när vi väl landar här hemma och lika mörkt när vi åker på morgonen så att se något var ju stört omöjligt.

Jag är väldigt nöjd med att byggställningen kom bort innan Boris, Ila och Flaxa anländer på fredag och förall del ävenMatten och Storasyster. Det har inte varit helt okomplicerat att ta sig fram till dörren och framför alllt inte om man har något att bära.

I morgon blir det vilodag från allt vad gym och motion heter – nu ska här laddas till Finalloppet på lördag!

Jo, och hungrig som attan är jag i dag men midjemåttet har minskat med 2 cm och vikten med 1 kg så man får väl inte vara otacksam. Nu är det förmodligen mest vätska men ändå 😉

2 kommentarer tillTredje dagen

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>