Min tanke

FÖR DAGEN VAR ATT TA ETT MOTIONSPASS PÅ GYMMET…


Men så blev det inte – inte i dag i alla fall. Fattar inte hur jag ska klara det terränglopp jag anmält mig till den 3 november!

Men, jag har dragits med en ond muskel på höger sida av halsen/axeln ett tag och jag trodde i min enfald att värken uteslutande hängde ihop med mycket enträgna influensa jag fick för ett tag sedan för den började värka då.

I dag var det dock tio resor värre och då stämmer inte saker och ting för i natt har jag sovit bra, ingen torrhosta och inget annat influensaont heller för den delen. Med undantag för den förbannade muskeln då…

Så jag drog slutsatsen att det kanske var bäst att vila i dag eftersom jag i morgon ska gå på ett Pace-pass på vår extra rörelseglädjeträff med xtravaganza. Så vi åkte raka vägen hem från jobbet, eller ja vi roade oss lite på ICA först eftersom en del dagligvaror var slut, och har ”bara” jobbat lite i trädgården. Det blev fortsatt arbete med höströjning, eftersom vi har beställt en släpkärra till lördag då vi ska köra ”höströjet” till tippen.

Som tur är blir det ju mörkt ganska så snabbt numera så det blev inte så länge 😉

Japp, det var vår dag och kväll. Och tack vare det onda så blev det en mycket kort lunchpromenad, knappt värd att ens nämna, men dock simning i morse…

Vi får se ur det blir till morgonen?!

3 kommentarer tillMin tanke

  • Bim

    Pace-pass? Vad är det?

  • Ja det måste du berätta närmare om, pace-pass, ska man tro att det är samma ord som pace-maker och alltså har något med hjärta /puls att göra??

    Ja, jag kan vara helt ute och cykla förstås, men det var det första som slog mig iallafall! ;-D Hoppas det onda försvinner till i morgon så du kan ge gärnet! *kram*

  • Bim o Snurran> Det är instruktörsledd cirkel- styrketräning till musik. Jag har aldrig varit på något pass innan men jag tror att man jobbar 30 sekunder på varje station. Jag är inte ett dugg bättre i dag och fortfrande döv på vänster öra, suck! Men jag ska ändå gå – vill inte missa detta tillfälle! Så även om det inte blir ”järnet” så blir det det blir 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>