Hemma igen

DET BLEV 3 TIMMAR OCH 19 MINUTER…

1_diplom.jpg


På spinningcykeln. Meningen var att att jag skulle cykla 1 timma i vårt xtravaganzalag och den som började skulle ta det två första timmarna mellan 19-21. Jag skulle då ta över mellan 21-22.

Men jag tyckte lite synd om Marie, som skulle börja, så jag tänkte att jag åker väl dit när det börjar så kan jag avlösa om hon så önskar. Men det slutade med att vi cyklade bägge två och efter två timmar slutade då Marie och jag körde en timma till innan Fredrik kom och avlöste mig. Han ska nu köra fram till 23 då kommer ytterligare en xtravaganzakamrat, Tina, och kör de sista fyra timmarna…

Resten av deltagarna kör hela åttatimmarspasset själva!? Wow! Det skulle jag dock inte våga mig.

Det mest fantastiska med hela den här grejen är att folk och gruppledaren, som förstås var Jonna, offrar en hel lördagkväll och för all del även natten (det är inte färdigt förrän 03.00) på gymmet. Jag älskar med gym med så mycket engagemang!

Det bjöds på mat, frukt och sportdryck under pauserna – himla mysigt. Och när jag gick av mitt pass kom kaffet vilket var mycket lagom efter 3 timmar så man bliev lite pigg igen.

Det var en häftig upplevelse för samtidigt som vi cyklade såg vi tävlingen från Hawaii på storbildsTV.

Någon gång, jag säger inte när, ska jag försöka mig på ett helt pass själv 😉

Nästa arrangemang i det här stuket är att cykla Vasaloppet – där ska jag absolut vara med!

Då ska jag INTE jobba åtta timmar i trädgården innan samma dag och framför allt inte rensa ogräs mellan plattorna 😉

Nåja, vi började ju dagen med tidig uppstigning eftersom vi hade bokat en släpkärra från klockan 07.00 då vi skulle köra allt trädgårdsavfall (och även lite annat bråte) till tippen. När vi kom hem igen vid 10-snåret fann jag det lika gott att fortsätta eftersom vädret var bra för trädgårdsarbete.

Woffegubben röjde undan lite i förrådet så att ”takbytarna” som kommer på måndag har lite plats för sina verktyg. Ja, och sedan ställde vi in trädgårdsmöblerna som stått på framsidan sedan tidig vår utan att ha blivit nyttjade en endaste gång 😉 Ljugarbänken fick dock gå till sällare jaktmarken (tippen) då den bivit tärd av tidens tand. Ingen har ju för all del suttit i den heller då all ledig tid tillbringats i Varberg. Men vi har ljugit bra där också, utan bänk 🙂

Vad det blir i morgon vågar jag inte sia om nu – jag kan väl inte ett endaste ögonblick tro att jag vaknar pigg som en lärka utan minsta träningsvärk när morgonen står ny!

9 kommentarer tillHemma igen

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>