Det kallar jag pass

DET BLEV LITE HEKTISKT EFTER JOBBET…


Eftersom jag skulle till gymmet på ett Pace-pass och det började redan 18.00. Men det löste sig så bra för Woffegubben hoppade helt enkelt ur bilen när vi kom till Stenkullen och gick resten hem som ju är 6 km.

Så jag hann till och med värma upp i 25 minuter (2,3 km) med gång på löpbandet.

Pace-passet var himla kul och det var min favvorinstruktör Marie som höll oss igång. Mysigt var det och det kommer med all säkerhet att bli fler gånger, 45 minuter och sedan stretch.

Sedan hann jag fräscha till mig lite med en annan osvettig tröja och cykelbrallor samt min nya fina cykeldojjor som blev ett mindre drama när jag väl satt på hojjen 😉 Jonna, instruktören kom och hjälpte mig så till sist satt dojjorna där dom skulle. Undrar just om jag någonsin kommer att klara det själv?

Cykelpasset var 50 minuter långt och stretch efter det.

Behöver jag påpeka att det var otroligt skönt att hoppa in i duschen efter det? Nä, tänkte väl det 😉

Det blir ingen systemuppgradering för min del på söndag. Visserligen är nu problemet lokaliserat men det blir för kort tid för att leverantören ska hinna åtgärda och ut med en ny version som därefter måste testas.

Jag är dessutom inte på jobbet torsdag och fredag denna vecka på grund att jag ska gå på kurs…

Så nu blir det istället om två veckor för nästa kan jag inte då Steffanie och Anna kommer. Dessutom ska ju Steffanie och jag springa Finalloppet. Nä, någon måtta får det allt vara så det blir helgen efter i stället!

Dagen och kvällen i sin helhet kan nog summeras som en motionsdag då jag först simmade i morse och sedan promenerade till jobbet samt tog en lunchpromenad på några km.

I morgon blir det å andra sidan inget för då är det xtravagnza-träff och då hinner jag inte någon gymaktivitet varken före eller efter. Vi börjar 19.00.

3 kommentarer tillDet kallar jag pass

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>