Borde inte ens tänka tanken

JUST NU OCH I STÄLLET KONCENTRERA MIG PÅ ATT BLI FRISK…


Med jag tyckte det var så kul i går på gymmet så jag tog mig en tur till bokhandeln för att utveckla det här med balansbollen. Naturligtvis hittade jag den här

Att jag aldrig kan hålla mig från bokhandeln 😉

Författaren verkar dock veta vad hon pratar om…

Jan Endacott var under 12 år elev vid den erkända Bush Davies Ballet School och gjorde sedan karriär som professionell dansare och danslärare och turnerade över hela världen. Hon gick därefter vidare och utbildade sig till personlig tränare och idrottspsykolog och skapade ett eget unikt träningsprogram som omfattar dans, yoga och pilatestekniker. Hennes entusiasm för utveckling av styrka och balans med balansboll har resulterat i bildandet av träningsprogrammet (Fitball® Workout).

Källa

Men i kväll ska jag inte ens fylla den med luft som det känns nu. Det är extraträff med xtravaganza i kväll men det lutar nog åt att det inte blir det heller fast jag gärna vill. Det är rörelseglädje som står på schemat och det innebär oftast att vi provar på någon form av träning som vi kanske inte går på normalt. Jag tycket det är himla kul så jag säger inget säkert ännu…får helt enkelt se hur jag känner mig när det är dags att gå hem…

3 kommentarer tillBorde inte ens tänka tanken

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>