Andra dagen

GICK BRA DEN OCKSÅ MED SOPPERIET…


På min så kallade nystart… Men det är väl dumdristigt att ropa Hej ännu 😉 I morse hade jag i alla fall ”tappat” 6 hekto och det är ju inte fy skam.

Dagen började med simning och en kort promenad till jobbet efter det. Jag har ju dragit ner en aning på simtiden så jag hinner stretcha efter och det gör gott kan jag säga. Jag hoppar i lilla bassängen som är uppvärmd och det är faktiskt riktigt skönt om än tråkigt.

Efter jobbet blev det lite stressigt för jag hade bokat in, precis som förra torsdagen, ett Pacepass till 18.00 men vi kom iväg i tid så det gick riktigt bra.

Jag hann till och med värma upp 30 minuter på crosstrainer och jagade därmed bort 214 kcal 😉

Sedan blev det då Pace i 50 minuter + stretch – det är jättekul och jättesvettigt och Marie, min favvoinstruktör, är så himla duktig på att hålla oss igång. Där small det av ytterlligare 230 kcal.

Efter avslutat pass blev det en kort paus, vilket är en himla tur för jag måste alltså byta träningskläder emellan, innan Cykel Puls började 19.35. Jonna som är instruktör på dessa passen är också en ”sån där typ” som lyckas få oss alla att ge järnet. I dag var cykelsalen helt fullproppad med håkade cyklister!

Om jag får tro min pulsklocka så kan jag räkna bort ytterligare 380 kcal – vilket borde innebära att jag ligger minst lika bra till som i går 😉

I morgon är det då xtraträff med xtravaganza som jag ser mycket fram emot för det är himla kul faktiskt att träffa hela gruppen. Nu är det även med nya som precis har startat och frågorna duggar tätt. Vilket i sig ger en annan dimension av det hela. De nya undrar ju förstås hur det gått och hur man stått ut med bara soppor i olika tidslängder? Just dom här träffarna där vi testar på olika former av rörelseglädje är så givande. I morgon blir det då badminton och jag tror att dom flesta av oss är nybörjare 😉

Rapport om detta äventyr utlovas…

3 kommentarer tillAndra dagen

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>