Absolut ingenting

HAR BLIVIT GJORT DENNA FREDAGSKVÄLL…


Om man bortser från alla myspysljus som jag tände vid hemkomst. Jag kände mig lite frusen och det var kanske inte så konstigt eftersom det var en typiskt råkall dag med lite fukt och vind. Inte alls som tidigare med sol och frisk kyla.

Jag har avverkat sista kursdagen i dag och det var, som för det mesta, en bra kurs. Spårvagnen tillbaka till centrum och sedan åkte vi och fredagshandlade. Eftersom det var kolmörkt när vi äntligen nådde hemmet blir det ingen dokumentation från takläggningen. Man anar dock att baksidan är klar för vår garageinfart var full med ”golv” och då menar jag det golv som är på byggnadsställningen. Men det var inget golv som fattades på framsidan så då drar jag slutsaten att det från baksidan 😉

Lite fredagsmysmat och tända ljus både här och där i huset fick se till att helgkänslan infann sig. I köket har jag lite golvlyktor…

1_koksgolvet.jpg

Också diskbänken förstås där tänder jag i och för sig ljus vare sig det är måndag eller fredag 😉

2_koksbank.jpg

I allrummet står det också en golvlykta i hörnet in mot vardagsrummet…

3_allrummet.jpg

I vardagsrummet blev det mest värmeljus…

4_vardagsrumsljus1.jpg

Men också lite andra varianter…

5_vardagsrummet2.jpg

Inte ens toaletterna klarar sig där jag gärna tänder lite doftljus…

6_storatoan1.jpg 6_lillatoan2.jpg

Ljust dessa två ljus, på toaletterna, brukar Steffanie kalla för mysvarning 😉

Vi såg lite på dumburken medan vi spisade på fredagsmysmaten och jag höll mig vaken hela tiden 😉

Nu är det dock sängen som hägrar för i morgon bittida ska jag till gymmet och gå på ett gympass med MRL 😉

4 kommentarer tillAbsolut ingenting

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>