Vågar man berätta

ATT JAG KÄNNER MIG LITE BÄTTRE I DAG


Eller innebär det att jag i morgon är på ruta ett igen 😉

Men jag känner mig faktiskt mycket bättre i dag så jag hoppas att det börjar närmar sig friskförklaring nu. Jag måste jobba i morgon av olika skäl och just morgondagens jobb är lättare att göra på plats annars har jag givetvis möjligheten att jobba hemifrån men som sagt…

Nu ska jag fortsätta att förbereda nästa veckas luncher till Woffegubben. Jag hann inte klart med allt jag har tänkt i går kväll men först ska jag jobba lite 😉

2 kommentarer tillVågar man berätta

  • Bim

    Härligt att du mår bättre i dag! 😀 *Kram*

  • Bim> Ja, man vet ju aldrig…så var det ju i fredags också. Men jag läste att du inte mår något vidare i dag heller! Stackars lilla Bim – jag vet hur det känns att svälja! Det infinner sig en känsla av att man käkar taggtråd 😉 *Kram och hoppas det släpper snart*

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>