Jodå

JAG BLEV ALLT HEMMA I DAG OCKSÅ…


Med det undantaget att i dag har jag jobbat, hemifrån, vilket jag gjorde även i går men bara lite 😉 Halsen gör fortfarande ont, ledvärken har försvunnit och huvudet har krymt till en skokartong 38. Så man ska väl inte klaga. Jag kände mig såpass att jag kunde jobba med det som hänger över mig men därifrån till att sitta på jobbet och utföra arbetet hade ställt sig helt annorlunda. Nu i eftermiddag t ex dalade jag ner flera steg vilket ju inte är alldeles ovanligt när man inte är fullt fit for fight. Halsen är just nu en mördare, vågar knappt svälja 😉

Nu är dock min ordinarie arbetsdag över så jag tänker lägga mig en stund med risk för att sömnen i natt blir lidande…

3 kommentarer tillJodå

  • Hoppas du känner bättre i morgon! (ta en whiskey till) ;-D *kram*

  • Bim

    Jag håller med Snurran! Men jag förslår starkt, varmt thé istället! ;-D *Kram*

  • Snurran och Bim> Njae, jag tål inte så mycket av den varan så jag följer Bims råd med grönt the och lite honung i 😉 Men i morgon får det nog vara bra men den här sjukligheten. Har till och med fått samtal i dag som undrar…du har väl inte varit hemma från jobbet så länge jag har jobbat här osv osv…;-)

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>