Inget vidare flyt…

ELLER RÄTTARE SAGT DET FLÖT GANSKA BRA…


Vi lämnade Sibbarp och Malmö kring lunchtid mot vår färd mot Fjärås där vi skulle lämna in den lilla Smarren (nya husvagnen som heter Smaragd) på vinterförvaring.

Vi stannade till i Halmstad och fyllde plånboken (med hyran för vinterförvaringen) samt magarna som vid det laget började gapa tomma (liksom plånböckerna).

Sedan for vi vidare och vi kom så småningom fram till Fjärås bara för att upptäcka att husvagnsgolvet flöt i vatten!!?

Så det blev ingen vinterförvaring här inte men väl en massa torkande och ut med matta och allt som blivit blött. Ett samtal till leverantören som tyckte att vi kunde komma i oktober…?!

Det blir inget med det vi kopplade på igen och körde raka vägen till Tagene Fritidscenter där Smarran är köpt. Visserligen hann vi inte fram före dom stängde men nu står hon utanför och väntar på att personal ska anlända i morgon bitti – basta!

I och för sig var det ju det som var tanken med resan till Malmö när hon fick följa med, att vi skulle testa så att allt funkade, men ändå. Nåja, det kunde varit värre! Vi kunde ha upptäckt det nästa år när yttertält och allt var på plats 😉

Vi ska väl inte måla fan på väggen innan vi vet vad som orsakat problemet men man förväntar ju sig att nya saker ska funka – så är det ju bara.

Nu är vi i alla fall hemma igen och i morgon är det arbete igen. Helgen blev ju lite längre eftersom vi tog måndagen ledigt. Och i morgon kväll blir det pubkväll för min del 😉

8 kommentarer tillInget vidare flyt…

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>