Det händer inte ofta

DET VORE INTE RÄTTVIST ATT PÅSTÅ…


Men nu har det hänt och det med besked! Jag är sjuk!? Så illa så att jag är hemma från jobbet!

Jag förmodar att jag åkt på influensan…ont i lederna, halsen och huvudet känns som om det är stort som en kartong 😉 Halsen känns torr och sträv som en öken, näsan är täppt och en och annan nysning kommer farandes rakt ut i luften.

Fy attan!

24 kommentarer tillDet händer inte ofta

 • En varm kram och krya på dig!

 • Jerry> Tack och varm, för att inte säga febrig, kram tillbaka!

 • Det är ju tanken som räknas så jag skulle vilja skicka dig en flaska konjak om jag hade råd. Krya på dig vännen 😉

 • Pia

  Hejsan!

  Din stackare! Så tradigt att vara sjuk!

  Herregud som du far och flyger och tränar!!! Kan man få köpa lite av din energi?

  Roliga bilder oxå. Var det bra på W i lördags? Dyrt?

  Skönt att det löste sig med er nya husvagn, den var nju inte gratis precis.

  Krya på dig!!

  ;.) Pia

 • Christopher> Ja men du är väl en Pärla ändå! Som tur var hade jag en öppnad flaska med några skvättar whiskey som stod och skräpade i barskåpet. Så nu dricker jag varmt vatten med honung och whiskey i och …hick…det känns lite bättre just nu 😉 Om jag blir frisk till i morgon vet jag inte men då får jag väl öppna en ny, eller?

 • Pia> Tack, roligt att att höra ifrån dig! Hur går det?

  Japp, det var ljuvliga dagar i Malmö med strålande sol och vi hann med en hel del som sagt, roa oss, arbetsläger hos barnen 😉 samt en joggingtur då utmed stranden. På W var det dyrt men vi är inte ute och roar oss så ofta så det må vara hänt. Helt underbar föreställning och dansen efter gick inte av för hackor…många steg där 😉

  Om husvagnen kan man ju säga som så att det var ju bra att det hände nu om det nu ändå skulle hända 😉 Vi får den förmodligen i slutet på veckan och då kör vi ner den till vinterförvaringen i Fjärås. Ska bli skönt att koppla ifrån det kapitlet nu så jag kan komma igång med gymträningen igen. Det har ju varit slappt med den hela sommaren eftersom vi inte varit på hemmaplan. Nu blir det ju inte alltid som man tänkt sig tyvärr men så fort jag blir frisk ska jag väl komma igång.

  Tack, jag ska nog blii fit for fight igen – ont krut förgås inte så lätt 😉

 • Stackare!!

  Krya på dig

 • Petra> Tack! Det är fördelen med blogg att man får så mycket respons så man nästan blir frisk bara av att alla är så omtänksamma 😉

 • Bim

  Och jag vill också säga KRYA PÅ DIG! Skickar stora, hårda, långa, varma kramar från mig till dig.

 • Bim> Tack och jag sänder lika stora, hårda, långa, varma kramar tillbaka. Jag läste att du skulle våga dig till Bokmässan nästa år. Du vet vad jag har sagt?!

 • Pia

  Här går det bra. Förutom att jag står still ang vikten. Fast å andra sidan är det ok, för det känns som kroppen behöver vänja sig – förstår du vad jag menar? 20 kilo är rätt mycket. Ca 10 till vill jag av med, men jag tror jag tar en ny pulverkur längre fram och koncentrar mig på att stå still och träna för tillfället. Träningen går däremot jättebra – så enkelt det känns när man väger mindre. Man flyger fram.

  Hur går det för dig? Du ser så smal och smärt ut. Är du nöjd eller vill gå ned mer?

  ;.) Pia

 • Nämen mammsen! Du är ju aldrig sjuk!

 • Hoppas att flunsan försvinner lika fort som den kom! Skål! ;-D *kram*

 • Helen

  Stackars faster Gela. Pappa har precis blivit lite bättre efter influensan. Legat dålig sen sista helgen i Varberg- så räkna med att det tar tid…

  Krya på dig önskar vi alla, o många blöta pussar från Totte 🙂

 • Pia> Låter förnuftigt! Jag kör ju ungefär samma stil. Har tio kvar som jag ska ta nu om det nu går annars får jag vara nöjd ändå. Träningen däremot har jag inte kommit igång med på allvar ännu och att jag nu blev sjuk gör ju inte saken bättre. Men så fort jag är fit for fight igen så… Grattis och lycka till med resten! *Kram*

 • Steffanie> Nä men precis! Kan det vara åldern tro 😉

 • Snurran> Tack och skål – det blev inte bättre i dag så jag får nog öppna en ny whiskey i morgon 😉 *Kram*

 • Helen> Åhh, är det släktgenerna jag ska skylla på då. Stackars Conny, som om han inte har nog ändå!? Jag saknar er och Tottes blöta pussar och vassa tänder vädligt mycket!! Han är väl redan stora starka karlen! Hälsa bror för allt i världen! *Kram till er alla*

 • Bim

  Ja, vem vet! Nån gång kanske jag utnyttjar din stående inbjudan! 😀

 • Bim> Det låter som ett löfte 😉 och att du äntligen tagit ditt förnuft till fånga. Jag kan kanske till och med fixa en intredesbiljett – men bara kanske 😉

 • Bim

  Jag försöker ju få med mig tre jobbarkompisar (Snurran bland annat) till nästa år. Men om jag inte lyckas, så kanske jag skulle lura med mig dig!? ;-D

 • Bim> Absolut och två av er kan jag utan tvekan husera, en i gästrummet och en i mitt arbetsrum. I och för sig är den bädden för två men 😉 Nu börjar jag redan längta och att dina arbetskamrater, förutom Snurran då, ska säga nej 😉

 • Men sitter du och bloggar när du är sjuk! FY! Gå och lägg dig så du tillfrisknar nu! 🙂

 • Oskar> Tack, det känns bättre nu men man har ju vissa förpliktelser här i livet 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>