Xtravaganzaträff

VAR DET I KVÄLL så den har jag nu varit på.


Annars var det mest spännande som hänt i dag att jag helt plötsligt upptäckte en lins på mitt tangentbord. Det låg på vänster sida någonstan mellan A och F. Och eftersom den låg där den låg tog jag för givet att det var den vänstra linsen som hoppat/ramlat ur så jag tryckte in den där…i det vänstra ögat…

Men se det var det inte insåg jag då när det redan var försent!

Men jag lyckadades famla mig ut till toa och fick ut den på något vis – ja, herregud ett sådant vardagsdrama så här mitt i veckan! Tur att jag alltid har några extra liggandes i ryggan 😉

Fråga mig bara inte hur i hela fridens namn det gick till och hur den kunde hamna just där – på tangentbordet!?

Ingen promenad efter jobbet i dag för mitt högra knä vill inte bli bra – fattar inte vad som hänt men det gör, sedan en dryg vecka tillbaka, djävulskt ont till och med när jag simmar så det gjorde vi inte heller denna dag.

Jag hoppas innerligt att det snart går över för nu har jag inte styrketränat och inte joggat på över en vecka. Bara simmat och promenerat – inte bra, inte bra! I alla fall inte för min egen skull, det känns orättvist!

Så här kan vi inte ha det helt enkelt!

Förutom detta så händer det inte så mycket — jag kan inte ens rapportera nattfrost efter tisdagens iskrapning på bilrutorna 😉 Det är soligt och fint fast kallt!

8 kommentarer tillXtravaganzaträff

 • Bim

  Tråkigt att ditt knä inte vill bli bra…

 • Bim> Det är utan tvekan en aning irriterande för jag skulle ju verkligen behöva springa av mig lite surdegar 😉

 • Kroppen säger ifrån när den behöver vila. Det är en hård sanning, men så är det. Vill du hålla igång så får du köra med andra delar av din lekamen…(;-)

  *kraam*

 • Jerry> Japp, tyvärr är det väl så. Det blir till att gå till gymmet och träna andra delar precis som du säger och sluta sura 😉 KRAAAMMM*

 • Pia

  Hejsan!!

  Hur går det på era träffar? Den verkade ju bra där ni kom ut och fick se så lurad man kan bli!!

  Den träffen tog vi på plats, men er verkade faktiskt bättre.

  Annars alltid lika trevligt att följa dig på dina strapatser – du är ju ingen soffpotatis precis 🙂

  Jag tror din kropp vill ha en gnutta vila – tänk på allt ”slitage” med lite bensin (mat) och många mils körning (all motion). Du har joggat, promenerat och cyklat en massa på nä ingen näring.

  Hur går det nu när du går på GI-metoden? Själv tycker jag det är mumsigt att få äta, men pulvert var lättare. Har nu gått ned 20 kg sammantaget. De 16 första på pulvert och det gick fort, sen ytterligare 4 kg på halvfarten de första fem veckorna (långsamt) och nu har jag stått still i två veckor, blä!

  Jag följer även din goda mat – så duktig du är! Sluta inte med det, vi får ju jättebra tips!!

  Riktigt lycka till med det hela och tack för att vi får följa dina dagar!

  ;.) Pia

 • Pia> Vad roligt att höra från dig!

  Jo, jag har tagit det lugnt nu hela veckan, bara simmat några gånger. ska försöka jogga nu i helgen och pröva mig fram!

  20 kg! Jag svimmar vad duktig du är! Då är du väl nöjd nu, eller planerar du gå ner mer?

  Själv planerar jag att köra en soppomgång till i slutet på september för då har vi flyttat ”hem” igen och den stora avslutningsfesten (nästa helg) är över. Jag har ju minst 10 kg till som ska bort.

  Att äta GI är toppen, det tar lite tid att komma in i men man har inget sötsug alls mellan måltiderna. I dag har jag köpt mig två nya receptböcker för att få lite mer inspiration.

  Som sagt jättekul att höra ifrån dig och jag hoppas på fortsatt kontakt!

  Kram och lycka till!

 • Hej Angela!

  Jag gjorde en sökning på Extravaganza, och hittade din dagbok. Skall själv börja ”extravaganza” denna veckan, så det var kuligt att kunna läsa lite om vad du varit med om. Lusläste dock inte, då jag ännu inte varit på min första konsultation. Är ju lite kul att ha överraskningsmomentet oxså.

  Hoppas ditt knä blir bra snart igen, och är säkert som tidigare skribenter skrivit – kroppen säger till på skarpen när den behöver vila. Men övriga kroppen kan ju tränas 🙂

  Fortsatt lycka till!

  Kram

  Åsa.

 • Åsa> Lycka till för dig också!

  Tack, knäet är redan mycket bättre 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>