We Are Survivors

It’s Too Bad I Love


Min dag började 05.30 då klockskrället ringde för min tanke var att vara på gymmet 06.30…men så blev det inte av olika randiga rutiga skäl. Bland annat hade jag en maskin tvätt att ta hand om men jag kom i väg strax efter det 😉

Det blev 30 minuter (1,2 km) på crosstrainern, 1 timma styrka och cykeltur fram och tillbaka som är 1.2 mil dårå…varav hemvägen var i stark motvind 😉

Ja, sedan har jag plockat, funderat, plockat mer och tvättat flera maskiner samt tvättat ytterdörrarna eftersom herr Müller klagade häromsistens över hur skitna de var. Men han märkte minsann inte när de var rena 😉

För övrigt var det lugnt på jobbfronten – bara ett fåtal samtal. Jag stannar nog hemma i morgon också 😉

1 kommentar tillWe Are Survivors

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>