Tusingen i dag

ASTOR SLÅR ALLA REKORD…


I morse när jag släntrade in i simhallen stannade Astor till och tog tag i trappräcket upp till solaltanen så jag frågade honom om han skulle strescha?

– Nä, men du är så fin så jag får hålla i mig!

När vi hade simmat några vändor avslöjade han också att han INTE är över 70 längre. Jag fyllde 80 den 6 augusti, berättade han. Då sade jag att om jag är lika pigg och alert som du är när jag är 80 så lovar jag skicka ett kort!

Nu har jag ju trappat upp och ökat en aning varje dag denna vecka med simningen så i dag blev det en tusing och jag hade den gamla pulsklockan på:

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS PASS: 181 varav 55 % fett

MEDELPULS DAGENS SIMPASS: 114

INOM REKOMMENDERAD ZON: 30 minuter och 45 sekunder

TOTAL TID DAGENS PASS: 35 minuter och 58 sekunder

DISTANS: 1 km

En före detta arbetskamrat, som jobbar med Kulturkalaset, ringde mig nyss och berättade att hon sett mig på en affisch här i stan där jag på bilden står i ett kök med gröna köksdörrar och stryker…med texten Att man måste fortsätta vara nyfken på livet…

Det är någon dåre, rent ut sagt, som snott bilden från mig blogg och gjort affischer av det som han nu kletar upp här o ch var i Göteborg. Hon såg tre eller fyra med olika bilder på.

Bilden är tagen hemma hos dottern för länge sedan…

6 kommentarer tillTusingen i dag

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>