Hoppsan!

VI SOV ÄNDA TILL TIO I MORSE…


Förmodligen var vi mer trötta än vi själva visste så man får väl förmoda att sömnen behövdes. Vi satt ju i och för sig nio timmar i bilen i går och det är mördande tråkigt men inte speciellt tröttande, trodde jag i alla fall.

Efter sen frukost på omelett blev det en cykeltur till Varberg för diverse inköp av främst specerier.

Lite middag så småningom bestående av grillad tonfisk och lite grönsaker i ugn. Paprikor, gula och röda, squash som jag färgsatte lite först i stekpannan. Sedan tog jag lite vitlök, fetaost och som jag finfördelade i grädde som jag sedan hällde på grönsakerna.

gronsakeriugnen.jpg

Grillad tonfisk var lite spännande. Jag har bara ätit tonfisk på burk förut, aldrig färsk. Kan rekommenderas 😉

Så mycket motion kan jag inte skryta med i dag mer än möjligtvis cykelturen då tur och retur in till Varberg. Totalt blev det 1,6 mil. Får se om jag kan pallra mig upp något tidigare i morgon 😉

2 kommentarer tillHoppsan!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>