En fantastisk dag!

UR ALLA SYNVINKLAR…


Faktum är att när jag i går kväll skulle borsta av gaddarna och göra min kvällstoalett så hamnade jag på en helt improviserad grannfest på våran gata. Det var Conny storebror som hejdade mig på väg till toan…

1_fest.jpg 1_improviserad.jpg

Det var ju så klart trevligt och jag fick helt enkelt låta tänderna vänta en stund 😉

I morse vaknade jag ganska tidigt av egen maskin och gav mig genast, eller ja det vill säga efter morgontoalett och fullt utrustad, iväg på en joggingrunda. Det blev ”Blåsningen” – den runda jag stavgick när jag fick mina rejäla blåsor på fötterna som för övrigt är kvar ännu men som tur är inte gör ont.

Det blev en tur på 14 km och med följande värden…

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS LÖPPASS: 639 varv 55 % fett

MEDELPULS DAGENS PASS: 116

INOM REKOMMENDERAD ZON: 1 timma, 58 minuter och 8 sekunder

TOTAL TID DAGENS PASS: 1 timma, 59 minuter och 43 sekunder

När jag kom hem blev det frukost som bestod av omelett med kalkon och ost och förstås dusch.

Woffegubben lyckades ”skada” sitt knä i går under naturreservatspromenaden genom att trampa fel på en klippa så han tog det lugnt i dag.

Jag kände mig lite rastlös så jag gav mig i väg på en cykeltur. Av en tillfällighet, när vi cyklade fel en dag, hittade jag en skylt som talade om att den här leden hette Åkullaleden. Sedan dess har jag varit lite nyfiken på den så den fick bli dagens cykelmål…

2_akullaleden.jpg

Jag cyklar över E6:an via en lite bro och och rakt ut i spenaten…

3_overesex.jpg 3_utpalandet.jpg

Kolhydrater och kossor så långt ögat når…

4_kolhydrater.jpg 4_kossor.jpg

Jag anländer så småningom till Grimeton som ju faktiskt är stolt bärare av världsarbet Grimetons radiostation…

5_anlandergrimeton.jpg

En verklig idyll…

6_renarama.jpg 6_idyllen.jpg

När jag cyklat två mil bestämmer jag mig för att vända. Jag kan inte skryta med att jag på något vis skulle räkna mig till den sälla skaran av matematiska genier men så mycket har jag snappat att om man har cyklat bort två mil så är det två mil hem också 😉

7_drygatvamil.jpg

MAXHASTIGHET: 42 km

DISTANS DAGENS TUR: 4,1 mil

TID: 2 timmar, 31 minuter och 41 sekunder

MEDELHASTIGHET: 16,3 km

Väl hemma igen blev det middag och efter det kände Woffegubben (som vilat hela dagen) för en lite promenad i den ljuvliga kväller ner till havet…

8_promenadvidvattnet.jpg

Det var verkligen liv och rörelse i vattnet denna ljuvligt soliga dag…

9_mangabatar.jpg

Och i Getteröns småbåtshamn såg vi fiskare, både stora och små…

10_smasomstorafiskare.jpg

På väg hem började solen försvinna…

11_pavagner.jpg

Stegmätaren visar i dag inte mindre än 28 442

En bra dag…

6 kommentarer tillEn fantastisk dag!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>