Dyra lunchpromenader

HAR JAG NÄSTAN BLIVIT EXPERT PÅ ATT TA…


Det blir visserligen inte så många steg men två nya böcker – 400 riksdaler….

Borde kanske börja köpa dem på nätet?

GI2.jpg GICITY.jpg

Bilderna har jag lånat här och här.

För övrigt känner jag mig som om jag gick omkring i en blöt filt så bli inte förvånad om det är tyst som i graven här. Typiskt mig, och säkert som Amen i kyrkan, att gå in i någon slags höstdepression men det brukar inte komma så här tidigt!

Jag känner mig otroligt stressad och tycker inte att jag hinner med någonting – ett rent kaos inombords och även bokstavligt talat omkring mig i min omgivning.

Det är mycket nu – lite för mycket för att det ska vara bra. Och det känns som om allt tar slut. Allt på en gång!

5 kommentarer tillDyra lunchpromenader

  • Bim

    Tänk så här: THAILAND! THAILAND! THAILAND! Det kanske hjälper liiiite mot höstdepressionen! Men om du behöver skriva av dig, så har du min mail-adress. *Jättekramar*

  • Ahnna

    Är hemma igen. Gissa varför jag inte har varit här ute på ett tag..min dator är dö och en dator på 4 datanödar är att jag väntar in min. Men jag förstår dig..är själv lite trött på allt efter allt jobbade i sommar och lite mycket händer nu. Men men vi får kämpa på..efter regn kommr sol (mm jag hoppas det)/ Kram Ahnna

  • Men nu är det iallafall helg! Försök att koppla av då iallafall… *kram på dig*

  • Snurran> Njae, det får i så fall bli på söndag för vi ska på arbetsläger i Malmö i morgon 😉 Steffanie och Peter ska flytta in i sin nya lägenhet.

  • Ahnna> Det var roligt att höra ifrån dig! Hur har du haft det i sommar? Blev det någon ”inköpsresa”? *Kram*

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>