Celebert besök

GISSA VEM SOM RINGDE I MORSE?


Jo, vår goda före detta arbetskamrat och tillila goda vän Liisa. Liisa och jag har camperat ihop i många år på jobbet innan hon slutade för snart två år sedan. Det är lika kul varje gång vi ses. Hon bor inte så långt i från oss när vi är i Varberg och vi försöker att träffas då och då. Nu var det dock länge sedan sist så det var härligt att äntligen få träffa henne!

Vi började med lite fika för hon hade med sig ljuvliga wienerbröd…

2_celebertbesok.jpg

En promenad på det satt inte fel – dock var det egentligen an aningens för varmt men vi travade på en god bit i alla fall…

3_liiisapromenad.jpg

Ja, sedan åt vi förstås lite middag (grillad kyckling, wokade grönsaker samt potatissallad) och vi fick glädjen att ha Liisa här hela dagen! Nu är hon på väg hem och jag hoppas inte det lär dröja så länge innan vi får chansen att ses igen.

I dag ringde också min svägerska Maja, lillebrors fru, och berättade att dom kommer till Varberg nästa helg. Vi försöker stråla samman här nere någon gång då och då så det ska bli jättekul att få träffa lillebror Rolf, svägerska Maja och de tre goa ungarna samt förstås Bamse som är en riktig Bamse – till hund alltså…

2 kommentarer tillCelebert besök

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>