Xtravaganza trettiofjärde dagen

ALLT SOM KAN SÄGAS om hur hungrig jag är…


Har redans ältats till förbannelse så i dag låter jag bli 😉

Vi handlade lite på vägen hem från jobbet så inte kylen ekar tom när nu huset ska bebos denna helg av Anna och Helen.

Kvällen har vi ägnat åt att ställa rätta huset en smula. Woffegubben har dragit runt snabeljohan och jag har svabbat av toalettutrymmena. Stekt ägg har jag också gjort till ”barnen” som kommer i morgon kväll så dom kan göra lite matigare matsäck att ha med till Borås där hundtävlingarna går av stapeln.

Nu har jag precis soppat för sista gången i dag och tänker nog hoppa i säng snart.

Så mycket annat har inte hänt i den här ”världsdelen” denna den trettiofjärde dagen av mitt nya liv 😉

Vi sticker till Varberg i morgon efter jobbet och jag hoppas innerligt att vädret skärper till sig. Det har visserligen inte regnat på en stund nu men det blåser så det räcker och blir över. Ingen värme och man småfryser som om hösten var på G…

6 kommentarer tillXtravaganza trettiofjärde dagen

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>