Xtravaganza tjugofjärde samt tjugofemte dagen

ETT SNABBT BESLUT…


Avgjorde att jag nu är i Varberg sedan i går. Jag tog helt enkelt ledigt resten av veckan…

I dag vaknade jag vid sju-snåret till strålande sol. Jag satte mig på min lilla veranda och bara njöt. Tänkte visserligen tanken några gånger att jag borde ge mig ut på en joggingtur men jag lyckades mota bort tanken varje gång den dök upp.

Våra kära grannar, Leon och Evy, började tidigt i morse med att packa ihop och städa ur sin nuvarande husvagn eftersom dom skulle få sin nya i dag,

Jag har tyvärr gjort det oförlåtliga, glömt kabeln til kameran hemma, så jag kan inte ladda ur kameran för att visa er några foton…

På eftermiddagen åkte Conny och jag till Ullared. Han skulle köpa lite födelsedagspresenter till sitt barnbarn. Det kändes så härligt att vi kunde göra detta tillsammans. Det varinte i går vi var på tu man hand vilket vi ofta var förr i tiden. Cyklade tillsammans och jag fick min kunskap genom honom om Varberg. Och vi avslutade alla cykelturer med en pilsner på någon klippa. Gud vad jag saknar det!!

Woffeguben ringde och berättade att även han tagit ledigt resten av veckan så han kommer till morgonen. Härligt!

Jodå, jag är fortfarande hungrig som en varg men jag kämpar på. I dag, på eftermidagen tog jag mig en tur till Varberg på cykeln och inhandlade det som gick till Midsommarfirandet. Åhh vad jag längtar efter mina barn nu…

14 kommentarer tillXtravaganza tjugofjärde samt tjugofemte dagen

 • Att hungern aldrig vill ge med sig..jag inbillade mig att man blev ”van” efter några dagar, men du har ju hållt på i VECKOR nu.. Hoppas att gubben får med sig din sladd hemifrån så vi får ”vara med” när ni firar midsommar! Ha det gott *kram*

 • Snurran> Jag trode nog också at jag skulle vänja mig 😉 Kanske har jag änå gjort det till viss del för jag står ju ändå ut. Jodå, han har via telefonsamtal redan packat ner den 😉

 • Håller med snurran om att det är trist att du fortfarande är hungrig.

  Skoj att åka till Ullared med brorsan 🙂

  Ser fram emot nya bilder. Ha nu en skön vecka!

 • Bim

  Jag tror nog aldrig att man riktigt vänjer sig med att inte få äta något… Tyvärr… Men man kan nog i alla fall komma dit du har kommit, att man står ut! Jag tycker att du är helt fantastisk som klarar av det! Jag tänker på dig varje dag!

  Och jag ser fram emot kort nu när Woffe kommer med sladden! *Kram*

 • Härligt kämpat!

  Jag skickar kraft ända från Uppsala….*kraaaam*

 • Måste bara kommentera det Bim skriver:

  ”…när Woffe kommer med sladden!”…

  Hahahahaha…det lät något det…(;-)

 • Petra> Ja, vi hade det riktigt mysigt. Lagom med folk var det och vi handlade relativt snabbt så vi var snart hemma igen. Conny köpte en Pippi Långstrumpkostym till sitt barnbarn 😉

 • Bim> Tack! Du är också fantastisk som end orkar läsa mitt ältande om hunger 😉

 • Jerry> tack för den kraften – jag kände den tydligt i morse när jag var ute och joggade.

  Nu har han kommit med bägge sladdarna 😉

 • Åh Angela, det vet jag fler som skulle gilla att få i present 😀

 • Jag behöver inte ha Pippi Långstrump->kostym va?

 • Bim

  Hahaha! Jag var tydligen rolig utan att veta om det! ;-D

 • Bim> Du ÄR rolig och visst är det väl kul när man kan roa någon annan 😉

 • Anna> Jo, det MÅSTE du 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>